Povezane vesti
Kuman ‘udario’ po pjaniću: ‘Nije bio na nivou ostalih!’
Hot sport 08.09.2021
Brutalan odgovor Kumana! Nakon svog odlaska iz Barselone, vezista Miralem Pjanić oštro je udario po svom dotadašnjem klubu, a naročito po holandskom stručnjaku – Ronaldu Kumanu. On je rekao da Kuman prema njemu nije imao poštovanja, nekoliko dana kasnije… »
Kuman uzvartio Pjaniću: Drugi igrači su bolji
N1 Info 08.09.2021
Trener Barselone Ronald Kuman objasnio je zbog čega je poslao Miralema Pjanića na pozajmicu u Bešiktaš. Pošto je transfer potvrđen, reprezentativac Bosne i Hercegovine je izjavio da ga Kuman nije poštovao, te da nikada nije pričao sa njim. U razgovoru za… »
Oštar odgovor kumana pjaniću: "Frustriran je, videli smo da imamo bolje igrače od njega!"
Večernje novosti 08.09.2021
foto: EPA On je rekao da igra bosanskohercegovačkog reprezentativca nije bila na dovoljno dobrom nivou. - Mislim da je igrač frustriran, što razumem. Ipak kada je reč o ideji šta da radimo sa loptom i bez nje, nije bio na niovu ostalih veznjaka. Bilo je… »
Vesti dana »
Muzeti posle predaje Đokoviću: Ne mogu da opišem kako se osećam, prilično sam siguran da sam pokidao mišić
Danas pre 18 minutajoš 85 povezanih
RHMZ se upravo oglasio novim upozorenjem! Evo šta nam tačno stiže za sat vremena, jedna pojava u ova dva dela Srbije nosiće sve pred sobom
Blic pre 38 minutajoš 21 povezana
Kamiondžije treći dan blokiraju granične prelaze ka zemljama Šengena
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 17 povezanih
Nastavak sednice Skupštine: Poslanici glasaju o pravosudnim zakonima
Nedeljnik pre 3 minutajoš 12 povezanih
Skupština izabrala članove i zamenike članova Komisije za reviziju biračkog spiska
RTV pre 27 minutajoš 11 povezanih