Povezane vesti

Vučić: Do kraja godine očekujemo stopu rasta od 7,5 odsto

Vučić: Do kraja godine očekujemo stopu rasta od 7,5 odsto

Politika 08.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Palate Srbija. - Govoreći o situaciji u regionu, rekao je da su se čudne stvari događale u prethodnih 48 sati. Predsednik je najavio dolazak Angele Merkel koja stiže u bilateralnu posetu… »
"Neophodni dobri odnosi Srbije i crne gore": Vučić kaže da nije razgovarao sa Abazovićem i Krivokapićem o nemirima u Crnoj…

"Neophodni dobri odnosi Srbije i crne gore": Vučić kaže da nije razgovarao sa Abazovićem i Krivokapićem o nemirima u Crnoj…

Blic 08.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije otišao u Crnu Goru na ustoličenje mitropolita Joanikija iako je bio pozvan i istakao da je mitropolitu Joanikiju čestitao pismom u kojem je kao ozbiljan i odgovoran predsednik istakao… »
Vučić o optužbama iz regiona: Posle ustoličenja Joanikija krenuli su napadi! Lažu da preko SPC pokušavam da pravim Veliku…

Vučić o optužbama iz regiona: Posle ustoličenja Joanikija krenuli su napadi! Lažu da preko SPC pokušavam da pravim Veliku…

Kurir 08.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je obraćajući se iz Palate Srbije govorio i o situaciji u regionu. On je rekao da su se čudne stvari događale u prethodnih 48 sati. "Za našu zemlju mir je od presudnog značaja. Sve što smo uspeli da uradimo u… »
Ne interesuju nas ratovi i sukobi! Vučić: Nemojte da ponižavate Srbiju i srpski narod onako kako ste to naučili

Ne interesuju nas ratovi i sukobi! Vučić: Nemojte da ponižavate Srbiju i srpski narod onako kako ste to naučili

Kurir 08.09.2021
Srbija nije zainteresovana da ruši nezavisnost bilo koje zemlje u regionu. Ne interesuju nas nikakvi ratovi ni sukobi, ne zato što smo slabi, već što smo dovoljno pametni da nas interesuje ekonomski prosperitet. Molimo i sve druge da ne pokušavaju… »
Vučić se oglasio i na instagramu: Za nas je najvažnije da sačuvamo jedinstvo naroda! (foto)

Vučić se oglasio i na instagramu: Za nas je najvažnije da sačuvamo jedinstvo naroda! (foto)

Večernje novosti 08.09.2021
Foto: Tanjug On je najavio dolazak nemačke kancelarke. - U ponedeljak, 13. septembra u bilateralnu posetu Beogradu, našoj zemlji, dolazi nemačka kancelarka @bundeskanzlerin, što za nas predstavlja izuzetnu čast. Poseta kancelarke je od ogromnog… »
Vučić: Ne želim da učestvujem u nelegalnoj politici!

Vučić: Ne želim da učestvujem u nelegalnoj politici!

Foto: Printskrin Tanjug - Za našu zemlju mir je od presudnog značaja, sve što smo uspeli da promenimo u našoj zemlji uspeli smo zbog čuvanja mira. Život uvek stavljamo ispred svega. Dok sam predsednik Srbije, možemo da se pohvalimo ekonomskim… »
Predsednik Vučić o optužbama iz Hrvatske i Crne Gore: Lažu da preko SPC pokušavam da pravim Veliku Srbiju

Predsednik Vučić o optužbama iz Hrvatske i Crne Gore: Lažu da preko SPC pokušavam da pravim Veliku Srbiju

Foto: Tanjug Predsednik je naveo da je dobio poziv za ustoličenje mitropolita Joanikija, ali da nije hteo da se na taj način meša u unutrašnje stvari Crne Gore. - Dobio sam pozivnicu za prisustvovanje ustoličenja, ali nisam otišao. Smatram da moramo… »
Vučić: Besmislena je kampanja da sam upravljao događajima na Cetinju

Vučić: Besmislena je kampanja da sam upravljao događajima na Cetinju

Nova 08.09.2021
Govoreći o nedavnim događajima u Crnoj Gori, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je da je besmislena kampanja da je on upravljao ustoličenjem mitropolita Joanikija na Cetinju. „Iako sam dobio poziv na ustoličenje, nisam otišao. U svojoj… »

Vesti dana »