Повезане вести
Петар Ђуричковић нови фудбалер Напретка
Нова 08.09.2021
Фудбалски клуб Напредак саопштио је да је Петар Ђуричковић нови играч тог клуба. Ђуричковић је са крушевачким тимом потписао једногодишњи уговор. „Драго ми је што сам под Багдалом и надам се да ћу дати значајан допринос још… »
Напредак добио појачање - Знају га на обе стране "брда", освојио дуплу круну!
Спортске.нет 08.09.2021
Српски фудбалер Петар Ђуричковић нови је нападач крушевачког Напретка, саопштено је данас. Веома познато име у домаћем фудбалу будући да је носио дресове бројних српских клубова, укључујући и два највећа, остаје у Суперлиги… »
Из радничког у напредак: Пети клуб Петра Ђуричковића у Србији
Вечерње новости 08.09.2021
ФОТО: ФК Раднички Ниш Доскорашњи фудбалер нишког Раднилког Петар Ђуричковић (30) нови је играч крушевачког Напретка, са којим је потписао једногодишњи уговор. Ђуричковићу је ово пети ангажман у неком од клубова елитног ранга… »
Ђуричковић појачао Напредак: Плеј-оф, па борба за Европу
Моззарт спорт 08.09.2021
Искусни фудбалер појачао Крушевљане. Напредак из Крушевца ће предстојеће такмичарске обавезе дочекати јачи за Петра Ђуричковића, искусног везног играча који је данас на стадиону под Багдалом потписао једногодишњи уговор… »
Петар Ђуричковић нови играч Напретка
Спортски журнал 08.09.2021
Ђуричковић је са крушевачким тимом потписао једногодишњи уговор. Фудбалски клуб Напредак саопштио је данас да је Петар Ђуричковић нови играч тог клуба. Ђуричковић је са крушевачким тимом потписао једногодишњи уговор. "Драго ми… »
Вести дана »
Трамп дозволио могућност повлачења америчких трупа из Шпаније и Италије
Телеграф пре 24 минутајош 4 повезане
Поноћно саопштење Валенсије: ''Јанакопулос превршио сваку меру! Жалићемо се!''
Спортске.нет пре 3 сатајош 1 повезана