Povezane vesti
Nije znao da ga kamera prati! Fran pričao o Eleni Kitić - nećete verovati šta je tražila od njega! (video)
Mondo 08.09.2021
Fran Pujas se poverio svom drugaru Mateji Matijeviću o njegovom odnosu sa poznatom pevačicom Elenom Kitić. Fran Pujas se poverio svom drugaru Mateji Matijeviću o njegovom odnosu sa poznatom pevačicom Elenom Kitić. Učesnik Zadruge Fran Pujas… »
Mateja i Nevena se poljubili i napravili pometnju: Sad su priznali da li je došlo do akcije, pa Matijević pomenuo taru…
Kurir 08.09.2021
Mateja Matijević poljubio se sa Nevenom Savić, a sada svi pričaju o njihovoj romansi. Savićeva je objasnila šta misli o Mateji. - Mi smo se prijteljski poljubili i to je to. Ja sam slobodna devojka pa ćemo videti - rekla je Nevena. - Nikada se ne… »
Vesti dana »
(Video) Potresne scene: Deda Mraz nepomično leži na betonu posle stravičnog pada, ljudi sklanjali decu i trčali da mu pomognu
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Zapela mu brada, pa presekao uže i pao sa 13 metara visine! Detalji užasa na novogodišnjem vašaru u Beogradu: Lekari se bore za život animatora u kostimu Deda Mraza
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Pojas Gaze: Izrael saopštio da je završena operacija protiv Hamasa u bolnici na severu
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
"Bio si Poziv koji se ne propušta je moja priča iz života": Ceca Ražnatović sve priznala na koncertu: Nastao haos
Blic pre 5 satijoš 2 povezane