Povezane vesti
Naziv Dijamantska liga i ima smisla: Ivana Španović je osvojila i zaradila ogroman novac!
Sportal blic 09.09.2021
Skokom u Cirihu je na prilično dominantan način osvojila Dijamantsku ligu. Dva takva uspeha je srpska atletičarka vezala 2016. i 2017, a sada je napravila novi podvig u karijeri. Skokom od 6,96 je došla do najboljeg rezultata i to iz poslednje serije u… »
Prva na svetskoj listi: Ivana Španović: "Zaboravila sam ovaj osećaj! Hoću da se opustim i da budem srećna što sam zdrava!"…
Sportal blic 09.09.2021
Srpska atletika je zahvaljujući i zablistala punim sjajem u sredu u Cirihu. Na finalu Dijamantske lige, srpska atletska diva je pobedila u skoku udalj, sa sjajnih 6,96 metara, dok je u isto vreme kolos iz Brodareva zauzeo treće mesto u najjačoj mogućoj… »
Ivana od 30.000 dolara: Stižu čestitke i iz Hrvatske, oglasila se i Španovićeva
Večernje novosti 09.09.2021
Foto: EPA Poletela je Srpkinja do 6,98 metara i osvojila novo prvo mesto na mitingu Dijamantske lige. Posle pobeda u Stokholmu, Firenci i Lozani, dodala je onu najvažniju u Cirihu, čime je zaokružila uspešnu sezonu i po treći put bila proglašena za… »
Španović: Srećna zbog trofeja i zdravlja, idem na odmor
N1 Info 09.09.2021
Srpska atletika je zahvaljujući Ivani Španović i Arminu Sinančeviću zablistala punim sjajem u sredu u Cirihu. Na finalu Dijamantske lige, srpska atletska diva je pobedila u skoku udalj, sa sjajnih 6,96 metara, dok je u isto vreme kolos iz Brodareva… »
Ivani 30.000 dolara, pljušte čestitke i iz Hrvatske VIDEO
Nova 09.09.2021
Ivana Španović na dominantan način osvojila je Dijamantsku ligu, skokom u Cirihu. Španovićeva je vezala dve titule Dijamantske lige 2016. i 2017. godine, sada je došla do novog podviga. Imala je skok 6,96, i to u poslednjoj seriji kada nije ni morala da… »
Sjajan znak za sledeću godinu, Ivana presrećna
Sportske.net 09.09.2021
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović je osvojila Dijamantsku ligu pošto je i u Cirihu bila najbolja skokom od 6,96. "Bilo je neverovatno, zaboravila sam ovaj osećaj. Srećna sam zbog treće pobede u Dijamantskoj ligi – posle svega što mi se događalo… »
Veliki trijumf srpkinje! Ivana Španović je pravi pravcati dijamant!
Sportal blic 08.09.2021
ostvarila je veliki uspeh: pobednica je Dijamantske lige za ovu takmičarsku godinu! Ona je na poslednjem mitingu u sezoni u Cirihu zauzela prvo mesto sa skokom od 6,96 metara, što joj je donelo osam bodova u ukupnom plasmanu (zbirno 39 bodova na pet… »
Španović treći put pobednica Dijamantske lige
Danas 08.09.2021
Srpska skakačica u dalj Ivana Španović pobednica je ovogodišnjeg izdanja Dijamantske lige, pošto je trijumfovala na finalnom mitingu u Cirihu skokom od šest metara i 96 centimetra. Španović je najbolji skok, na takmičenju održanom na trgu u Cirihu… »
Vesti dana »
Održan studentski protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Radio sto plus pre 26 minutajoš 30 povezanih
"Iran ima rezerve za više od 200 nuklearnih bombi" Stiglo jezivo upozorenje iz Amerike, Iran preti Britaniji i Francuskoj, hitno se oglasio Makron: "Držimo vas na nišanu"
Blic pre 46 minutajoš 28 povezanih
Berlin odbio Putinov predlog da posrednik za Ukrajinu bude bivši nemački kancelar Šreder
Insajder pre 3 satajoš 28 povezanih
Putnici sa broda pogođenog hantavirusom stižu u karantin u svojim zemljama
Insajder pre 11 minutajoš 86 povezanih