Povezane vesti
Filip Car javno priznao da voli maju! Posle skandala s Marinkovićevom šokirao sve, pa pomenuo i Minu Vrbaški! (video)
Mondo 09.09.2021
Filip Car je tokom komentarisanja iznenadio priznanjem u vezi sa Majom Marinković. Filip Car je tokom komentarisanja iznenadio priznanjem u vezi sa Majom Marinković. Učesnici Zadruge danas su odgovarali na pitanja gledalaca, a mnoge je zanimao odnos… »
"Udarala me je pesnicama u glavu": Car konačno priznao šta se sve dešavalo u Beču, ovo je pravi razlog tuče sa Majom
Blic 09.09.2021
Filip Car rešio je da pred cimerima u "Zadruzi 5" ispriča detalje skandala sa svojom devojkom Majom Marinković, koji se dogodio nedavno u Beču, kada su se njih dvoje čak i fizički obračunali. - Možeš li da ispričaš šta se sve dešavalo u Beču? - glasilo… »
Zvao pet devojaka u sobu, a onda ga Maja nabola pesnicom! Car otkrio detalje drame u Beču - Uhvatila me na hodniku!
Mondo 09.09.2021
Filip Car otkrio detalje tuče s Majom Marinković. Filip Car otkrio detalje tuče s Majom Marinković Pre nekoliko nedelja javnost je šokirano gledala snimka haosa u Beču koji je nastao zbog Maje Marinković i Filipa Cara. Komšiluk iz zgrade u kojoj su bili… »
Udarala me je pesnicama u glavu! Car konačno priznao šta se dešavalo u Beču, ovo je pravi razlog tuče, a evo šta kaže o Janjušu…
Kurir 09.09.2021
Filip Car rešio je da pred cimerima u rijalitiju ispriča detalje skandala sa Majom Marinković. - Možeš li da ispričaš šta se sve dešavalo u Beču? - glasilo je pitanje za Filipa. - Prvo noć je došlo do problema sa nekim momcima. Seli smo u stan, bila je… »
Udarila ga pesnicom u glavu zbog ljubomore Filip Car otkrio sve detalje tuče u Beču
Alo 09.09.2021
Nije stigao ni da joj objasni. U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Filipa Cara. - Možeš li da ispričaš šta se sve dešavalo u Beču? - glasilo je pitanje. - Prvo noć je došlo do… »
Stanija i car priznali da je Maja abortirala janjuševo dete! Košarkaš se poneo sramno, otkrio detalj, muk u Beloj kući (video)…
Kurir 09.09.2021
Mesecima se pričalo da je Maja Marinković abortirala dete s Markom Janjuševićem Janjuše, a sad je Stanija otkrila da li je bila njena podrška u tom periodu. - Sram bilo tog što je poslao pitanje. To je privatna stvar. Ja sam to saznala pre ulaska ovde… »
Vesti dana »
Meksiko i Koreja otvorili Mundijal pobedama, sudija postavio novi rekord
BBC News pre 18 minutajoš 46 povezanih
uživo Tramp očekuje sporazum sa Iranom, objavljeni detalji dogovora, Teheran neće kompromise oko "crvenih linija"
NIN pre 28 minutajoš 17 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 12. do 14. juna)
Pressek pre 3 satajoš 18 povezanih
Pune ruke posla za Hitnu pomoć: Pritisak i glavobolja najviše mučili građane Kragujevca
Blic pre 48 minutajoš 15 povezanih
Učenici osnovnih škola danas završavaju nastavu, osmaci polažu malu maturu od 15. juna
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih