Povezane vesti
Filip Car javno priznao da voli maju! Posle skandala s Marinkovićevom šokirao sve, pa pomenuo i Minu Vrbaški! (video)
Mondo 09.09.2021
Filip Car je tokom komentarisanja iznenadio priznanjem u vezi sa Majom Marinković. Filip Car je tokom komentarisanja iznenadio priznanjem u vezi sa Majom Marinković. Učesnici Zadruge danas su odgovarali na pitanja gledalaca, a mnoge je zanimao odnos… »
"Udarala me je pesnicama u glavu": Car konačno priznao šta se sve dešavalo u Beču, ovo je pravi razlog tuče sa Majom
Blic 09.09.2021
Filip Car rešio je da pred cimerima u "Zadruzi 5" ispriča detalje skandala sa svojom devojkom Majom Marinković, koji se dogodio nedavno u Beču, kada su se njih dvoje čak i fizički obračunali. - Možeš li da ispričaš šta se sve dešavalo u… »
Zvao pet devojaka u sobu, a onda ga Maja nabola pesnicom! Car otkrio detalje drame u Beču - Uhvatila me na hodniku!
Mondo 09.09.2021
Filip Car otkrio detalje tuče s Majom Marinković. Filip Car otkrio detalje tuče s Majom Marinković Pre nekoliko nedelja javnost je šokirano gledala snimka haosa u Beču koji je nastao zbog Maje Marinković i Filipa Cara. Komšiluk iz zgrade u kojoj… »
Udarala me je pesnicama u glavu! Car konačno priznao šta se dešavalo u Beču, ovo je pravi razlog tuče, a evo šta kaže o…
Kurir 09.09.2021
Filip Car rešio je da pred cimerima u rijalitiju ispriča detalje skandala sa Majom Marinković. - Možeš li da ispričaš šta se sve dešavalo u Beču? - glasilo je pitanje za Filipa. - Prvo noć je došlo do problema sa nekim momcima. Seli smo u… »
Udarila ga pesnicom u glavu zbog ljubomore Filip Car otkrio sve detalje tuče u Beču
Alo 09.09.2021
Nije stigao ni da joj objasni. U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Filipa Cara. - Možeš li da ispričaš šta se sve dešavalo u Beču? - glasilo je pitanje. - Prvo noć je… »
Stanija i car priznali da je Maja abortirala janjuševo dete! Košarkaš se poneo sramno, otkrio detalj, muk u Beloj kući…
Kurir 09.09.2021
Mesecima se pričalo da je Maja Marinković abortirala dete s Markom Janjuševićem Janjuše, a sad je Stanija otkrila da li je bila njena podrška u tom periodu. - Sram bilo tog što je poslao pitanje. To je privatna stvar. Ja sam to saznala pre ulaska… »
Vesti dana »
Premijer odlučio: Umesto Vesića i Momirovića – Glišić i Mesarović
N1 Info pre 29 minutajoš 42 povezane
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 2 satajoš 33 povezane
Miševi tek sada mogu da provire iz rupa: Jokićev mrzitelj jedva dočekao da kritikuje Srbina!
Hot sport pre 2 satajoš 21 povezana