Povezane vesti
Irma Serjanić RAZBUCALA Dalilu i Aleksandru! „Dalila, ipak si ti bila UBICA njenog deteta”
Svet & Skandal 09.09.2021
Irma Serjanić, kao što je poznato nema dlake na jeziku, što je i noćas pokazala kada se našla u sukobu sa Dalilom Dragojević i Aleksandrom Subotić. Pale su teške reči i ozbiljne optužbe! – Gadi mi se celokupna situacija, posmatram kako se vole, grle… »
Ja sam zvezda! Nisi, ti si budala! Pevačica zaratila sa Aleksandrom Subotić - "Nemaš ni školu, idi vaspitavaj onu decu!"
Mondo 09.09.2021
Irma Serjanić posvađala se sa Aleksandrom Subotić zbog pitanja koje su joj postavili gledaoci. Irma Serjanić posvađala se sa Aleksandrom Subotić zbog pitanja koje su joj postavili gledaoci. Pevačica je i ranije optužila Subotićevu da je najveći lažov, a… »
Vesti dana »
Neverovatno drugo poluvreme na Mundijalu: Bivši igrač Zvezde režirao preokret u Gvadalahari
Danas pre 1 satjoš 46 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 12. do 14. juna)
Pressek pre 2 satajoš 18 povezanih
Čitave noći ovim gradom odjekivale sirene: Hitna pomoću u Kragujevcu imala pune ruke posla, čak 47 intervencija
RINA pre 1 satjoš 15 povezanih
Osnovci danas završavaju nastavu, na raspustu od 15. juna do 31. avgusta
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih
"Nisu nam bili potrebni, pomoć Evrope je nebitna" Tramp ponovo šokira izjavama, evo šta kaže o dogovoru sa Iranom
Kurir pre 1 minutjoš 15 povezanih