Повезане вести

Борјан емотиван: Поносан сам што сам Канађанин, идемо у Катар ВИДЕО

Борјан емотиван: Поносан сам што сам Канађанин, идемо у Катар ВИДЕО

Нова 09.09.2021
Милан Борјан, репрезентативац Канаде, тражио је већу подршку националном тиму у борби за Мундијал у Катару. Канађани бележе добре резултате у квалификацијама, Борјан доприноси томе као чувар мреже. Побеђен је Салвадор са 3:0… »
Поносни Канађанин - Милан Борјан!

Поносни Канађанин - Милан Борјан!

Спортске.нет 09.09.2021
Канада је успела да забележи прву победу у трећој рунди квалификација за Мундијал у оквиру Конкакаф зоне, савладали су Ел Салвадор са 3:0, а поново је на голу био сјајни Милан Борјан. Голман Црвене звезде је након меча истакао да… »
Емотивни Борјан: Поносан сам што сам Канађанин

Емотивни Борјан: Поносан сам што сам Канађанин

Вечерње новости 09.09.2021
ФОТО: Небојша Параушић Голман Црвене звезде поново је био успешан међу стативама националног тима, пошто је Канада савладала Ел Салвадор 3:0. Канађани су славили головима Атибе Хачинсона, Џонатана Дејвида и Тажона Бјукенана, а… »
Емотивни Борјан каквог нисте видели - поносан сам што сам канађанин! Голман Звезде поручио нацији: Идемо на Мундијал!

Емотивни Борјан каквог нисте видели - поносан сам што сам канађанин! Голман Звезде поручио нацији: Идемо на Мундијал!

Мондо 09.09.2021
Чувар мреже Црвене звезде тражи од Канаде већу подршку током квалификација за Светско првенство, у којима су одлично стартовали. Чувар мреже Црвене звезде тражи од Канаде већу подршку током квалификација за Светско првенство, у… »
Борјанова Канада уписала прву победу у квалификацијама за СП

Борјанова Канада уписала прву победу у квалификацијама за СП

Спортске.нет 09.09.2021
Фудбалска репрезентација Канаде уписала је убедљив тријумф у квалификацијама Северне Америка за Светско првенство у Катару 2022. године. Канађани су у Торонту савладали Салвадор резултатом 3:0. Голове за домаће су портигли… »

Вести дана »