Povezane vesti
Borjan emotivan: Ponosan sam što sam Kanađanin, idemo u Katar VIDEO
Nova 09.09.2021
Milan Borjan, reprezentativac Kanade, tražio je veću podršku nacionalnom timu u borbi za Mundijal u Kataru. Kanađani beleže dobre rezultate u kvalifikacijama, Borjan doprinosi tome kao čuvar mreže. Pobeđen je Salvador sa 3:0, Kanada je iza Meksika i SAD… »
Ponosni Kanađanin - Milan Borjan!
Sportske.net 09.09.2021
Kanada je uspela da zabeleži prvu pobedu u trećoj rundi kvalifikacija za Mundijal u okviru Konkakaf zone, savladali su El Salvador sa 3:0, a ponovo je na golu bio sjajni Milan Borjan. Golman Crvene zvezde je nakon meča istakao da je ponosan na svoje… »
Emotivni Borjan: Ponosan sam što sam Kanađanin
Večernje novosti 09.09.2021
FOTO: Nebojša Paraušić Golman Crvene zvezde ponovo je bio uspešan među stativama nacionalnog tima, pošto je Kanada savladala El Salvador 3:0. Kanađani su slavili golovima Atibe Hačinsona, DŽonatana Dejvida i Tažona Bjukenana, a bili su toliko dobri da… »
Emotivni Borjan kakvog niste videli - ponosan sam što sam kanađanin! Golman Zvezde poručio naciji: Idemo na Mundijal!
Mondo 09.09.2021
Čuvar mreže Crvene zvezde traži od Kanade veću podršku tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, u kojima su odlično startovali. Čuvar mreže Crvene zvezde traži od Kanade veću podršku tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, u kojima su odlično… »
Borjanova Kanada upisala prvu pobedu u kvalifikacijama za SP
Sportske.net 09.09.2021
Fudbalska reprezentacija Kanade upisala je ubedljiv trijumf u kvalifikacijama Severne Amerika za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Kanađani su u Torontu savladali Salvador rezultatom 3:0. Golove za domaće su portigli Hačinson u 6. i Dejvid u 11… »
Vesti dana »
U Hramu Svetog Save održan pomen povodom osam godina od ubistva Olivera Ivanovića
RTV pre 50 minutajoš 16 povezanih
Venecuelanska dobitnica Nobelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
BBC News pre 20 minutajoš 16 povezanih