Povezane vesti
Goran Marković dobitnik nagrade „Živojin Žika Pavlović”
Politika 09.09.2021
Reditelj, scenarista i dramski pisac Goran Marković je ovogodišnji laureat nagrade „Živojin Žika Pavlović” koju Internacionalni festival filmske režije - LIFFE u Leskovcu dodeljuje za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu, saopštili… »
Goran Marković: Živojin Pavlović je bio moj uzor
Nova 09.09.2021
Moram da kažem kako mi ova nagrada predstavlja veliku, veliku čast i čini me ponosnim, kaže reditelj Goran Marković povodom priznanja “Živojin Žika Pavlović” koje mu je dodelio Internacionalni festival filmske režije - LIFFE u Leskovcu… »
Goran Marković ovogodišnji dobitnik nagrade “Živojin Žika Pavlović”
Nova 09.09.2021
Reditelj, scenarista i dramski pisac Goran Marković je ovogodišnji laureat nagrade “Živojin Žika Pavlović” koju Internacionalni festival filmske režije - LIFFE u Leskovcu dodeljuje za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu, saopštili… »
Goran Marković dobitnik nagrade „Živojin Žika Pavlović“ festivala LIFFE
N1 Info 09.09.2021
Reditelj, scenarista i dramski pisac Goran Marković je ovogodišnji laureat nagrade “Živojin Žika Pavlović” koju Internacionalni festival filmske režije LIFFE u Leskovcu dodeljuje za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu. Prestižno… »
Vesti dana »
Oglasio se Nikola Ristić na društvenoj mreži Iks, nakon današnjeg privođenja pred protest u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 50 povezanih
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
Opozicija i aktivisti dogovorili kako će čuvati Stari savski most: Noćna dežurstva i još jedan kamp
Radio 021 pre 2 satajoš 29 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
N1 Info pre 5 satijoš 22 povezane