Povezane vesti
Poslednji pozdrav za radu (41) iz Beča: Matićeva koja se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem biće sahranjena u subotu kod…
Kurir 09.09.2021
Rada Matić (41) iz Beča, žena koja je tvrdila da se mesec dana posle ubistva pevačice Jelene Marjanović dopisivala sa njenim suprugom Zoranom, biće sahranjena u subotu na lokalnom groblju kod Koceljeve. Inače, ona se u javnosti pojavila nekoliko… »
Marjanović otkrio da li će ići na radinu sahranu: Umrla žena s kojom se dopisivao - "Život je ovo, samo smo u prolazu"
Mondo 09.09.2021
Rada Matić (41), žena koja je tvrdila da se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem samo mesec dana nakon ubistva pevačice Jelene Marjanović, preminula je u petak. Rada Matić (41), žena koja je tvrdila da se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem samo… »
Zoran Marjanović neće ići na sahranu Rade Matić iz Beča: Otkrio svoje razloge, ali oni nemaju nikakve veze sa njihovim…
Kurir 09.09.2021
Zoran Marjanović neće ići na sahranu Rade Matić, a mnogi to tumače turbulentnim odnosom sa njiom. Međutim, on ima drugačije razloge. Rada Matić (41), gastarbajterka iz Beča, koja je tvrdila da se dopisivala sa tekstopiscem i kompozitorom Zoranom… »
Preminula još jedna žena bliska marjanoviću! Zoran: Frapantan je broj smrti oko mene!
Kurir 09.09.2021
Rada Matić (41), poznatija kao Rada iz Beča, koja je mesec dana posle ubistva pevačice Jelene Marjanović postala izuzetno bliska s njenim suprugom Zoranom, preminula je prošlog petka. Ova žena je peta osoba iz bliskog okruženja udovca koja je umrla… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana