Повезане вести

Алармантна епидемиолошка садашњост, председник гледа – у будућност

Алармантна епидемиолошка садашњост, председник гледа – у будућност

Н1 Инфо 09.09.2021
Србија, заједно са Кином и Уједињеним Арапским Емиратима, у Земун пољу гради фабрику за производњу Синофарм вакцина: капацитет - до 40 милиона доза годишње. Приликом полагања камена темељца, председник државе је… »
Вучић: Савест ми је мирна у вођењу епидемије

Вучић: Савест ми је мирна у вођењу епидемије

Слободна Европа 09.09.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће стручни тимови донети одлуку да ли ће бити увођене додатне мере у борби против корона вируса. "Кризни штаб ће да размишља о мерама, али ја сам их увек молио да воде рачуна и о… »
Председник искрено о вакцинацији: Не могу ни да разговарам са будалама који кажу како им стоји новчић јер им је чип убачен у…

Председник искрено о вакцинацији: Не могу ни да разговарам са будалама који кажу како им стоји новчић јер им је чип убачен у…

Курир 09.09.2021
Председник Србије Александар Вучић одговарајући на питања новинара данас у Земуну, дотакао се и теме о увођењу нових мера против корона вируса. На питање због чега се не уводе нове мере и ко је одговоран за то, навео да је… »
Вучић: Стручни тимови ће одлучити да ли уводити додатне епидемиолошке мере

Вучић: Стручни тимови ће одлучити да ли уводити додатне епидемиолошке мере

Н1 Инфо 09.09.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће стручни тимови донети одлуку да ли ће бити увођене додатне мере у борби против коронавируса и додао да "морамо да живимо и развијамо економију". „Ту је и лична одговорност, пре… »

Вести дана »