Povezane vesti
Lepa Brena progovorila o cecinom dolasku u grand: Pevačica jednom rečenicom otkrila šta misli o promeni žirija!
Mondo 09.09.2021
Lepa Brena otkrila šta misli o dolasku Cece Ražnatović u Zvezde Granda. Lepa Brena otkrila šta misli o dolasku Cece Ražnatović u Zvezde Granda. U domaćim medijima je odjeknula vest da je Jelena Karleuša napustila Zvezde Granda i da na njeno mesto dolazi… »
Lepa Brena progovorila o dolasku cece u "grand": Evo šta diva misli o promenama u žiriju
Večernje novosti 09.09.2021
Foto ATA Images Svi članovi žirija poželeli su dobrodošlicu Ražnatovićki, neki su najavili i svoj odlazak, a sada je svoj komentar na promene u sastavu žirija dala i Lepa Brena. - Ja nisam više u "Grandu", ali ću uvek biti vezana za tu kuću. Mislim da je… »
Brena se konačno oglasila povodom cecinog dolaska u grand! Pevačica jednom rečenicom dala do znanja šta misli o promeni žirija!…
Kurir 09.09.2021
Ceca Ražnatović nova je članica žirija "Zvezda Granda", a na njen dolazak u muzičko takmičenje prokomentarisala je pevačica Lepa Brena, nekadašnja suvlasnica "Granda". - Ja nisam više u "Grandu", ali ću uvek biti vezana za tu kuću. Mislim da je svaka… »
Brena o cecinom dolasku u "Zvezde Granda": Bivša vlasnica ima jasan stav (video)
Blic 09.09.2021
Ceca Ražnatović nova je članica žirija "Zvezda Granda", a na njen dolazak u popularno muzičko takmičenje sada se osvrnula i Lepa Brena, nekadašnja suvlasnica "Granda". Lepa Brena je, na pitanje kako komentariše Cecin dolazak u "Zvezde Granda" odgovorila… »
Vesti dana »

PMF: Pustite našeg studenta, pokrenite postupak protiv policajca koji je rekao da ga vode na streljanje
Radio 021 pre 12 minutajoš 30 povezanih

Studenti pozivaju Subotičane da ostanu kod kuće dok SNS poziva na skup protiv blokada
N1 Info pre 41 minutajoš 24 povezane

Pred nama je miholjsko leto Meteorolog Ristić dao vremensku prognozu za septembar- Prava jesen stiže ovog datuma
Dnevnik pre 37 minutajoš 21 povezana

Đilas: Brnabić optužila Zapad da je ubio 16 ljudi, ne bi li srušio Vučića - ona mora da podnese ostavku
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih