Повезане вести
"Маћеха ме је малтретирала. Затруднела сам док сам била малолетна" Шокантна исповест учеснице "Задруге", Карић занемео
Блиц 09.09.2021
Учесница "Задруге 5" Викторија Митровић отворила је душу Стефану Карићу и испричала му најболније детаље из свог живота. - Са мајчине стране имам брата и сестру, али са њима не причам, мама и тата су ме се одрекли кад сам била… »
Затруднела у 15. Години, родитељи се одрекли, а дете је код бабе и деде: Исповест задругарке која је била са седморицом
Мондо 09.09.2021
У спаваћој соби лежали су Стефан Карић и Викторија Митровић, која му је отворила душу о најболнијим темама из младости и живота! У спаваћој соби лежали су Стефан Карић и Викторија Митровић, која му је отворила душу о најболнијим… »
Вести дана »

У Србији поново 30+ степени, а од овог датума стижу јесење кише и захлађење
Нова пре 1 сатјош 16 повезаних

"Догодиће СЕ ЛОШЕ СТВАРИ" Трамп запретио азијској држави да хитно врати војну базу Американцима! (видео)
Курир пре 15 минутајош 11 повезаних

Језив судар код Сајма: Петоро младих тешко повређено, ватрогасци их извлачили из аутомобила
Нова пре 1 сатјош 20 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Украјински дронови гађали руске нафтне циљеве, Москва узвраћа и објављује напредак на фронту
Еуроневс пре 35 минутајош 8 повезаних