Povezane vesti
Vučić: Ustav ne dozvoljava uvođenje obavezne vakcinacije
Glas Zapadne Srbije 09.09.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne može lako da se uvede obavezna vakcinacija građana zbog Ustava naše zemlje, ali da bi to lično podržao. „Ali, ne mogu da se odnosim prema nečemu prema svojim željama ili onom što mislim, jer ne mogu da… »
Vučić otkrio koju će vakcinu da primi kao treću dozu: "Samo nemojte to da mi branite"
Srbija danas 09.09.2021
Predsednik Srbije podsetio je i da uskoro u Srbiju stiže vakcina kompanije Moderna. Aleksandar Vučić rekao je da uvođenje obavezne vakcinacije nije lako, zbog Ustava Srbije. - Da me pitate lično, da podržao bih. Ne razumem toliku neodgovornost. Moram da… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB Novi talas napada IDF-a na Hezbolah u Bejrutu; IRGC: Imamo potpunu kontrolu nad Ormuskim moreuzom
RTV pre 6 minutajoš 20 povezanih
"Podsetilo me na 1999. i bombardovanje!" Ovako je izgledala noć evakuacije iz Izraela: Oglasili se Srbi koji su doputovali u Beograd
Blic pre 46 minutajoš 19 povezanih
Stiže naoblačenje sa kišom Danas do 20 stepeni, a potom se temperatura spušta na nulu; Jedino će u ovom delu zemlje biti suvo; Evo šta nas očekuje narednih dana
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih
Hitna pomoć u Beogradu: Muškarac teško povređen u saobraćajnoj nezgodi na Vidikovcu
Danas pre 6 minutajoš 8 povezanih
Iran kao upozorenje Moskvi: Kako Kremlj čita poruku sa Bliskog istoka
NIN pre 26 minutajoš 8 povezanih