Povezane vesti
On će igrati igrice, a moje dete trune u zemlji: Majka poginule Jovane (25) očajna zbog odluke suda - ovo je skandal!
Mondo 09.09.2021
Majka Milice Petković koja je poginula prošle godine ocenila je najnoviju odluku suda kao skandaloznu. Majka Milice Petković koja je poginula prošle godine ocenila je najnoviju odluku suda kao skandaloznu. Vesna Petković, majka Jovane Petković (25)… »
Vapaj majke nastradale Jovane nakon odluke suda: Moje dete trune u zemlji, a Mladen će sedeti kod kuće, igrati igrice sa…
Kurir 09.09.2021
Suđenje Mladenu Gigiću (20), koji je okrivljen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je teške telesne povrede zadobila Jovana Petković (25) iz Žitorađe, koja je nakon 10 dana preminula u UKC Niš, počelo je pre nekoliko dana u Nišu. Gigiću… »
Jovanina majka kivna zbog odluke suda: "On će kod kuće igrati igrice, a moje dete trune u zemlji"
Telegraf 09.09.2021
Okrivljenom zamenjen način izdržavanja pritvora. Pre nekoliko dana je u Nišu održano suđenje Mladenu Gigiću (20) koji je okrivljen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je teške telesne povrede zadobila Jovana Petković (25) iz Žitorađe, od… »
Vesti dana »

Dan žalosti danas u Srbiji zbog tragedije u Kočanima: Ovo su pravila ponašanja, a kazne su paprene
Blic pre 42 minutajoš 26 povezanih

(Video/foto) skupština grada Novog Sada danas treba konačno raspravlja o BUDžETU Grupa ekstremnih studenata i opozicija noćas pokušala da upadne u instituciju, policija uspela da ih blokira
Dnevnik pre 12 minutajoš 14 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: Broj poginulih u izraelskim napadima na Gazu porastao na 308; Liban i Sirija dogovorili prekid vatre
RTV pre 24 minutajoš 11 povezanih

Studenti blokirali ulaze u Skupštinu Novog Sada: Zovu građane da im se pridruže
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih