Povezane vesti
On će igrati igrice, a moje dete trune u zemlji: Majka poginule Jovane (25) očajna zbog odluke suda - ovo je skandal!
Mondo 09.09.2021
Majka Milice Petković koja je poginula prošle godine ocenila je najnoviju odluku suda kao skandaloznu. Majka Milice Petković koja je poginula prošle godine ocenila je najnoviju odluku suda kao skandaloznu. Vesna Petković, majka Jovane Petković (25) iz… »
Vapaj majke nastradale Jovane nakon odluke suda: Moje dete trune u zemlji, a Mladen će sedeti kod kuće, igrati igrice sa…
Kurir 09.09.2021
Suđenje Mladenu Gigiću (20), koji je okrivljen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je teške telesne povrede zadobila Jovana Petković (25) iz Žitorađe, koja je nakon 10 dana preminula u UKC Niš, počelo je pre nekoliko dana u Nišu. Gigiću je tom… »
Jovanina majka kivna zbog odluke suda: "On će kod kuće igrati igrice, a moje dete trune u zemlji"
Telegraf 09.09.2021
Okrivljenom zamenjen način izdržavanja pritvora. Pre nekoliko dana je u Nišu održano suđenje Mladenu Gigiću (20) koji je okrivljen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je teške telesne povrede zadobila Jovana Petković (25) iz Žitorađe, od kojih je… »
Vesti dana »

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 7 satijoš 1 povezana