Povezane vesti
On će igrati igrice, a moje dete trune u zemlji: Majka poginule Jovane (25) očajna zbog odluke suda - ovo je skandal!
Mondo 09.09.2021
Majka Milice Petković koja je poginula prošle godine ocenila je najnoviju odluku suda kao skandaloznu. Majka Milice Petković koja je poginula prošle godine ocenila je najnoviju odluku suda kao skandaloznu. Vesna Petković, majka Jovane Petković (25) iz… »
Vapaj majke nastradale Jovane nakon odluke suda: Moje dete trune u zemlji, a Mladen će sedeti kod kuće, igrati igrice sa…
Kurir 09.09.2021
Suđenje Mladenu Gigiću (20), koji je okrivljen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je teške telesne povrede zadobila Jovana Petković (25) iz Žitorađe, koja je nakon 10 dana preminula u UKC Niš, počelo je pre nekoliko dana u Nišu. Gigiću je tom… »
Jovanina majka kivna zbog odluke suda: "On će kod kuće igrati igrice, a moje dete trune u zemlji"
Telegraf 09.09.2021
Okrivljenom zamenjen način izdržavanja pritvora. Pre nekoliko dana je u Nišu održano suđenje Mladenu Gigiću (20) koji je okrivljen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je teške telesne povrede zadobila Jovana Petković (25) iz Žitorađe, od kojih je… »
Vesti dana »

"Da se pomirimo sa našim sestrama i braćom": Vučić šeta sa građanima na Banjici: "Ovde će biti najveći skup"
Blic pre 55 minutajoš 57 povezanih

MUP: Na skupovima građana protiv blokada više od 144.000 građana, najviše na Voždovcu
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih

Torino slavi vasilija adžića: Crnogorski supertalenat u sudijskoj nadoknadi rešio derbi Juventusa i Intera!
Hot sport pre 10 minutajoš 28 povezanih

Monako strepeo sa igračem više, Iljenikena ga spasio u 89. minutu VIDEO
B92 pre 26 minutajoš 26 povezanih