Povezane vesti
On će igrati igrice, a moje dete trune u zemlji: Majka poginule Jovane (25) očajna zbog odluke suda - ovo je skandal!
Mondo 09.09.2021
Majka Milice Petković koja je poginula prošle godine ocenila je najnoviju odluku suda kao skandaloznu. Majka Milice Petković koja je poginula prošle godine ocenila je najnoviju odluku suda kao skandaloznu. Vesna Petković, majka Jovane Petković (25)… »
Vapaj majke nastradale Jovane nakon odluke suda: Moje dete trune u zemlji, a Mladen će sedeti kod kuće, igrati igrice sa…
Kurir 09.09.2021
Suđenje Mladenu Gigiću (20), koji je okrivljen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je teške telesne povrede zadobila Jovana Petković (25) iz Žitorađe, koja je nakon 10 dana preminula u UKC Niš, počelo je pre nekoliko dana u Nišu. Gigiću… »
Jovanina majka kivna zbog odluke suda: "On će kod kuće igrati igrice, a moje dete trune u zemlji"
Telegraf 09.09.2021
Okrivljenom zamenjen način izdržavanja pritvora. Pre nekoliko dana je u Nišu održano suđenje Mladenu Gigiću (20) koji je okrivljen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je teške telesne povrede zadobila Jovana Petković (25) iz Žitorađe, od… »
Vesti dana »
I Šurlan primljen u bolnicu u Sremskoj Kamenici zbog zdravstvenih tegoba
N1 Info pre 1 satjoš 81 povezana
Skupocena vozila, satovi i veća količina novca: Kako je uhapšena kriminalna grupa "Balkanski kartel" (VIDEO, FOTO)
Euronews pre 24 minutajoš 60 povezanih
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 7 satijoš 34 povezane
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih