Povezane vesti
Umro glumac Majkl Konstantin: Kolege se opraštaju sa tugom: "Dao nam je toliko smeha i sada zaslužuje odmor"
Blic 09.09.2021
Američki glumac, grčkog porekla Majkl Konstantin, otac u hit filmu “Moja velika mrsna pravoslavna svadba”, preminuo je u 94. godini, potvrdio je njegov agent za Variety. Kako je navedeno, glumac je preminuo prirodnom smrću 31. avgusta u svom domu u… »
Preminuo glumac Majkl Konstantin, zvezda "Moje velike mrsne pravoslavne svadbe"
Telegraf 09.09.2021
Glumac je preminuo prirodnom smrću 31. avgusta u svom domu u Pensilvaniji. Američki glumac grčkog porekla Majkl Konstantin preminuo je u 94. godini, potvrdio je njegov agent za Variety. Kako je navedeno, glumac poznat po ulozi oca u filmu "Moja velika… »
Vesti dana »
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 4 satijoš 26 povezanih
Pezeškijan: Nikada nismo želeli nuklearno oružje, spremni smo na dogovor; U Izraelu kritike Netanjahuovog govora u Njujorku
RTS pre 41 minutajoš 24 povezane
Kuća ljudskih prava iz Banjaluke: Nedopustivo policijsko postupanje i napadi na studente iz Srbije
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih
Si Đinping u Vašingtonu: Kina i SAD konkurenti, ali važnije da mogu da sarađuju
Beta pre 11 minutajoš 39 povezanih
On je Srbin, ona je Grkinja, vole se uprkos daljini, slika sa Marakane obišla je Srbiju
Telegraf pre 35 minutajoš 41 povezana