Povezane vesti
Karić pustio suzu: Nikad mi teže nije bilo! Stefanu nije dobro bez misice u rijalitiju! (video)
Kurir 09.09.2021
Stefan Karić je otišao do statue Džastina Bibera, gde se obratio najmilijima. Stefanu nedostaje njegova devojka Jovana Ljubisavljević, a zbog ovoga je pustio suzu. - Iskreno, nikad mi teže nije bilo, ali dobro. Volim te puno, čuvajte se. Čuvajte mi Asa i… »
Ovo je majka Jovane ljubisavljević! Dok misica pati za Karićem ona je teši, a evo da li je podržavala zeta dok su bili u…
Kurir 09.09.2021
Bivša učesnica rijalitija, Jovana Ljubisavjević svakodnevno deli objave u kojima ističe koliko joj dečko Stefan Karić nedostaje otkako je u rijalitiju. Ona je na Instagramu podelila snimak iz Zadruge na kojem Stefan priča koliko mu teško pada… »
Vesti dana »
Musavi: Prolaz kroz Ormuski moreuz otvoren za sve, osim onih koji pripadaju neprijateljima Teherana
Insajder pre 10 minutajoš 19 povezanih
(Video) "Situacija se zakomplikovala zbog Irana" Oglasio se Zelenski nakon sastanka ukrajinske delegacije sa Trampovim zetom i Vitkofom: Otkriven glavni uslov za kraj rata
Blic pre 10 satijoš 7 povezanih
Danas su Mladenci, praznik Svetih 40 mučenika Sevastijskih - u našoj zemlji vezuje se jedan običaj
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih
U Sloveniji danas redovni parlamentarni izbori za 10. saziv Državnog zbora
Serbian News Media pre 21 minutajoš 3 povezane