Повезане вести

Агуеро: Потписао бих за Барсу и да сам знао да ће Меси отићи

Агуеро: Потписао бих за Барсу и да сам знао да ће Меси отићи

Данас 10.09.2021
Када се крајем јуна опростио од Манчестер ситија, Кун Агуеро пристао је на далеко мања примања како би дошао у Барселону и постао саиграч свог кума Леа Месија. Нико ни слутио није да ће Меси само двадесетак дана касније… »
Серхио Агуеро: ‘Без сумње бих поново потписао за Барселону! Рекао сам агенту да ме новац не занима’

Серхио Агуеро: ‘Без сумње бих поново потписао за Барселону! Рекао сам агенту да ме новац не занима’

Хот спорт 10.09.2021
Аргентинац је имао велику жељу да потпише за екипу са стадиона ‘Камп Ноу’! Барселона је на старту летњег прелазног рока довела велико појачање! Феноменални Серхио Агуеро је напустио Манчестер Сити и стигао је на ‘Камп Ноу‘… »
Ни Меси, ни новац: "Без сумње бих опет изабрао Барсу"

Ни Меси, ни новац: "Без сумње бих опет изабрао Барсу"

Спортске.нет 10.09.2021
Серхио Агуеро говорио је за шпанске медије о свом доласку у Барселону из Манчестер Ситија, наглашавајући да његово кумство са Месијем није било од пресудног значаја. Оно што је евидентно јесте да ни финансије нису играле… »
Агуеро: Потписао бих за Барсу и да није било Месија

Агуеро: Потписао бих за Барсу и да није било Месија

Моззарт спорт 10.09.2021
"Када сам се договорио са клубом, Меси још није продужио уговор", напомиње Кун. Имала је Барселона кеца у рукаву приликом преговора са Серхијом Агуером. Искористио је каталонски клуб добро односе нападача Манчестер Ситија са… »

Вести дана »