Povezane vesti

Aguero: Potpisao bih za Barsu i da sam znao da će Mesi otići

Aguero: Potpisao bih za Barsu i da sam znao da će Mesi otići

Danas 10.09.2021
Kada se krajem juna oprostio od Mančester sitija, Kun Aguero pristao je na daleko manja primanja kako bi došao u Barselonu i postao saigrač svog kuma Lea Mesija. Niko ni slutio nije da će Mesi samo dvadesetak dana kasnije napustiti Kamp Nou i… »
Serhio Aguero: ‘Bez sumnje bih ponovo potpisao za Barselonu! Rekao sam agentu da me novac ne zanima’

Serhio Aguero: ‘Bez sumnje bih ponovo potpisao za Barselonu! Rekao sam agentu da me novac ne zanima’

Hot sport 10.09.2021
Argentinac je imao veliku želju da potpiše za ekipu sa stadiona ‘Kamp Nou’! Barselona je na startu letnjeg prelaznog roka dovela veliko pojačanje! Fenomenalni Serhio Aguero je napustio Mančester Siti i stigao je na ‘Kamp Nou‘. Argentinski… »
Ni Mesi, ni novac: "Bez sumnje bih opet izabrao Barsu"

Ni Mesi, ni novac: "Bez sumnje bih opet izabrao Barsu"

Sportske.net 10.09.2021
Serhio Aguero govorio je za španske medije o svom dolasku u Barselonu iz Mančester Sitija, naglašavajući da njegovo kumstvo sa Mesijem nije bilo od presudnog značaja. Ono što je evidentno jeste da ni finansije nisu igrale najvažniju ulogu. "Bez… »
Aguero: Potpisao bih za Barsu i da nije bilo Mesija

Aguero: Potpisao bih za Barsu i da nije bilo Mesija

Mozzart sport 10.09.2021
"Kada sam se dogovorio sa klubom, Mesi još nije produžio ugovor", napominje Kun. Imala je Barselona keca u rukavu prilikom pregovora sa Serhijom Aguerom. Iskoristio je katalonski klub dobro odnose napadača Mančester Sitija sa Lionelom Mesijem i tako… »

Vesti dana »