Povezane vesti
Estrada u PANICI! Zorica Marković IZNOSI PRLJAV VEŠ u svojoj knjizi!
Svet & Skandal 10.09.2021
Zorica Marković iznosi prljav veš o mnogi koelgama i koleginicama, a kako kaže samo će njih nekoliko biti opisani u pozitivnom svetlu. Ona već neko vreme sprema knjigu u kojoj će se naći mnoge estradne ličnosti, i objašnjva da će izneti samo golu istinu… »
Gazili su me, zato ću sada otkriti golu istinu o njima! Zorica Marković sprema osvetu kolegama sa estrade, pa spomenula i…
Kurir 10.09.2021
Pevačica Zorica Marković odlučila je da nepoznate detalje iz svog života i karijere stavi na papir i sve pretoči u knjigu. Kako je istakla, veliki deo biće posvećen estradi, a tu će otkriti neke od najmračnijih tajni svojih kolega. "Ne bih smela mnogo… »
Bila sam dobra p*čka zato su me gazili! Zorica otkrila detalje knjige: Neće da krije imena - spomenula Darka Lazića!
Mondo 10.09.2021
Zorica poručuje da će pojedincima biti "jao" kad knjiga izađe! Zorica poručuje da će pojedincima biti "jao" kad knjiga izađe! Zorica Marković odlučila je da napiše knjigu. Kako je ranije otkrila sa pisanjem je već počela, a u knjizi planira da otkrije… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Radio sto plus pre 48 minutajoš 29 povezanih
Grosi: Projektil pogodio strukturu 350 metara udaljenu od nuklearne elektrane Bušer
RTV pre 48 minutajoš 59 povezanih
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 4 satijoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih
Dekani četiri fakulteta UNS-a apeluju na gradonačelnika da odustane od oduzimanja dva prostora Akademije umetnosti
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 42 povezane