Повезане вести
Естрада у ПАНИЦИ! Зорица Марковић ИЗНОСИ ПРЉАВ ВЕШ у својој књизи!
Свет & Скандал 10.09.2021
Зорица Марковић износи прљав веш о многи коелгама и колегиницама, а како каже само ће њих неколико бити описани у позитивном светлу. Она већ неко време спрема књигу у којој ће се наћи многе естрадне личности, и објашњва да ће… »
Газили су ме, зато ћу сада открити голу истину о њима! Зорица Марковић спрема освету колегама са естраде, па споменула и…
Курир 10.09.2021
Певачица Зорица Марковић одлучила је да непознате детаље из свог живота и каријере стави на папир и све преточи у књигу. Како је истакла, велики део биће посвећен естради, а ту ће открити неке од најмрачнијих тајни својих… »
Била сам добра п*чка зато су ме газили! Зорица открила детаље књиге: Неће да крије имена - споменула Дарка Лазића!
Мондо 10.09.2021
Зорица поручује да ће појединцима бити "јао" кад књига изађе! Зорица поручује да ће појединцима бити "јао" кад књига изађе! Зорица Марковић одлучила је да напише књигу. Како је раније открила са писањем је већ почела, а у… »
Вести дана »
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 56 минутајош 19 повезаних
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Нови магазин пре 11 минутајош 18 повезаних
Јутро магловито и облачно, поподне повремени сунчани интервали, температура до 12 степени
Глас Западне Србије пре 41 минутајош 12 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 26 минутајош 18 повезаних
(Видео) Небо изнад Камбоџе гори након провокација, Тајланд извео ваздушни напад
Дневник пре 36 минутајош 12 повезаних