Повезане вести

Лончар: Троје предводника антиваксерског лобија у Србији умрло од короне

Нова 10.09.2021
Министар здравља Златибор Лончар изјавио је да је пре две недеље троје "предводника", како је казао, антиваксерског лобија у Србији преминуло од последица заразе коронавирусом. „Како вама делује када вам неко каже да вакцине… »
Зекић: РЕМ није изрекао ниједну меру због дезинформација о епидемији

Нови магазин 10.09.2021
Председница Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) изјавила је данас да РЕМ није изрекао ниједну меру медијима у чијим програмима су промовисане дезинформације о епидемији коронавируса. "И сам министар здравља… »

Радио 021 10.09.2021
Министар здравља Златибор Лончар изјавио је да је пре две недеље троје "предводника", како је казао, антиваксерског лобија у Србији преминуло од последица заразе коронавирусом. "Како вама делује када вам неко каже да вакцине… »

Н1 Инфо 10.09.2021
Министар здравља Златибор Лончар изјавио је да је пре две недеље троје "предводника", како је казао, антиваксерског лобија у Србији преминуло од последица заразе коронавирусом. „Како вама делује када вам неко каже да вакцине… »
Зекић: РЕМ није изрекао ниједну меру због дезинформација о коронавирусу

Зекић: РЕМ није изрекао ниједну меру због дезинформација о коронавирусу

Н1 Инфо 10.09.2021
Председница Савета Регулаторног тела за електронске медије Оливера Зекић изјавила је да РЕМ није изрекао ниједну меру медијима у чијим програмима су промовисане дезинформације о епидемији коронавируса. „И сам министар здравља… »

Радио сто плус 10.09.2021
На питање да ли сматра да таква врста програма доприноси борби против епидемије, министар здравља Златибор Лончар одговорио је да такав садржај није добар за здравствени систем из много разлога. “Пажљиво сам пратио доста тих… »

Вести дана »