Povezane vesti
Ne zna se ko je s Kim, ulaze i izlaze iz kreveta! Milica Kemez isprozivala nove učesnike Zadruge - providni i nasilni!
Mondo 10.09.2021
Milica Kemez prati petu sezonu Zadruge, ali joj se ponašanje učesnika ne dopada. Milica Kemez prati petu sezonu Zadruge, ali joj se ponašanje učesnika ne dopada. Bivša učesnica Zadruge Milica Kemez, koja je iz prethodne sezone izašla kao… »
Tu se ne zna ko je s kim, ulaze I izlaze iz kreveta, sve na silu! Kemezova osula paljbu po novim zadrugarima, pa potkačila…
Kurir 10.09.2021
Milica Kemez, drugoplasirana takmičarka četvrte sezone rijalitija "Zadruga" prokomentarisala je ovogodišnju sezonu i ukućane Bele kuće. - Pratim naravno, pogotovo kada me neko pomene, odmah mi pošalju klipove fanovi. Od starih igrača su mi malo… »
Vesti dana »
Zašto se Vesić ne leči u zatvorskoj bolnici nego na Institutu u Sremskoj Kamenici?
Danas pre 56 minutajoš 41 povezana
Habek: Evropa i Nemačka moraju da traže pregovore sa Trampom kako bi se sprečio trgovinski rat
RTV pre 3 satajoš 32 povezane
VIDEO „Osramotili su nas, posle 16 mečeva ja da pričam o tome?“: Trener Denvera udario na Jokića, isprozivao čitav tim i opsovao
Nova pre 3 satajoš 21 povezana
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje u Beogradu; Vučić: Srbija ume da pamti i biće uvek uz vaš narod
RTS pre 26 minutajoš 14 povezanih
Užas u Ivanjici: Majka ubila dvomesečnu bebu – namerno je ugušila cuclom
IndeksOnline pre 37 minutajoš 14 povezanih