Povezane vesti

„Antimaskeri“ upali u školu u Zagorju, spremačica zbog šoka završila u bolnici

„Antimaskeri“ upali u školu u Zagorju, spremačica zbog šoka završila u bolnici

N1 Info 10.09.2021
U osnovnu školu u Krapinskim Toplicama uletelo je tridesetak antivaksera bez ikakve dozvole i najave. “U našu školu upala je grupa ljudi bez maski. Mene su vređali i jedan je čak fizički nasrnuo na mene. Deca su bila prestravljena i zbunjena, a… »
Incident u školi u Hrvatskoj Antivakseri upali u objekat, vređali osoblje i narnuli na direktora

Incident u školi u Hrvatskoj Antivakseri upali u objekat, vređali osoblje i narnuli na direktora

Alo 10.09.2021
Iza protesta stoji K. G, otac jednog učenika koji pohađa tu školu. U osnovnu školu u Krapinskim Toplicama, u Hrvatskoj je tridesetak antivaksera uletelo u školu bez ikakve dozvole i najave. - U našu školu upala je grupa ljudi bez maski. Mene su… »
Incident u osnovnoj školi u Hrvatskoj: Antimaskeri upali u objekat, vređali osoblje i fizički narnuli na direktora

Incident u osnovnoj školi u Hrvatskoj: Antimaskeri upali u objekat, vređali osoblje i fizički narnuli na direktora

Večernje novosti 10.09.2021
Foto: Depositphotos - U našu školu upala je grupa ljudi bez maski. Mene su vređali i jedan je čak fizički nasrnuo na mene. Deca su bila prestrašena i zbunjena, a spremačici je pozlilo od šoka i završila je u bolnici - rekao je direktor škole… »
Antimaskeri upali u školu u Hrvatskoj: Deca prestrašena, spremačica od šoka završila u bolnici

Antimaskeri upali u školu u Hrvatskoj: Deca prestrašena, spremačica od šoka završila u bolnici

Telegraf 10.09.2021
Prema rečima direktora škole, jedan otac učenika osmog razreda okupio je grupu ljudi i doveo ih na nenajavljeni protest. U osnovnu školu u Krapinskim Toplicama, u Hrvatskoj je tridesetak antivaksera uletelo u školu bez ikakve dozvole i najave. - U… »

Vesti dana »