Povezane vesti
„Antimaskeri“ upali u školu u Zagorju, spremačica zbog šoka završila u bolnici
N1 Info 10.09.2021
U osnovnu školu u Krapinskim Toplicama uletelo je tridesetak antivaksera bez ikakve dozvole i najave. “U našu školu upala je grupa ljudi bez maski. Mene su vređali i jedan je čak fizički nasrnuo na mene. Deca su bila prestravljena i zbunjena, a… »
Incident u školi u Hrvatskoj Antivakseri upali u objekat, vređali osoblje i narnuli na direktora
Alo 10.09.2021
Iza protesta stoji K. G, otac jednog učenika koji pohađa tu školu. U osnovnu školu u Krapinskim Toplicama, u Hrvatskoj je tridesetak antivaksera uletelo u školu bez ikakve dozvole i najave. - U našu školu upala je grupa ljudi bez maski. Mene su… »
Incident u osnovnoj školi u Hrvatskoj: Antimaskeri upali u objekat, vređali osoblje i fizički narnuli na direktora
Večernje novosti 10.09.2021
Foto: Depositphotos - U našu školu upala je grupa ljudi bez maski. Mene su vređali i jedan je čak fizički nasrnuo na mene. Deca su bila prestrašena i zbunjena, a spremačici je pozlilo od šoka i završila je u bolnici - rekao je direktor škole… »
Antimaskeri upali u školu u Hrvatskoj: Deca prestrašena, spremačica od šoka završila u bolnici
Telegraf 10.09.2021
Prema rečima direktora škole, jedan otac učenika osmog razreda okupio je grupu ljudi i doveo ih na nenajavljeni protest. U osnovnu školu u Krapinskim Toplicama, u Hrvatskoj je tridesetak antivaksera uletelo u školu bez ikakve dozvole i najave. - U… »
Vesti dana »

UŽIVO: Ispred Skupštine Novog Sada kordon u opremi za demonstracije, za sada mirno
Radio 021 pre 29 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 59 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 59 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih