Povezane vesti
Čović: Kako se drugi snalaze za pare, ne interesuje me, ali hoću da merim, ono šta je merljivo
Sportski žurnal 10.09.2021
Nebojša Čović, prvi čovek trofejnog kluba, u opširnom intervjuu za Sportin televiziju, govorio je o mnogim aktuelnim temama. Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde, u veoma opširnom razgovoru za "Sportin" televiziju iza koje stoji portal „bhbasket.ba… »
Čović: Filipu nikad ništa u životu nije dobio na protekciju, kao ni njegovi majka i otac
Sportski žurnal 10.09.2021
Nekad sam ga toliko kritikovao da sam prelazio granicu, pa smo doživljavali i da maltene prekidamo nedeljni ručak zbog sukoba. Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović u veoma opširnom razgovoru za "Sportin" televiziju iza koje stoji portal „bhbasket.ba… »
Vesti dana »

Dimna bomba u skupštini Zaječara: Glasalo se uz obezbeđenje, došlo do guranja u sali i ispred nje: Kordon policije ispred zgrade (foto, video)
Blic pre 2 minutajoš 26 povezanih

Kremlj se oglasio o Trampovoj izjavi da Ukrajina može da povrati teritorije
Vesti online pre 2 minutajoš 25 povezanih

Inferno u harkovu! Gorele stambene zgrade i prodavnice nakon ruskih udara: Ukrajinci napali kompleks kojim upravlja "gasprom" (video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane

Napadnuta flotila grete tunberg, dronovi pogodili 11 brodova! Aktivisti nose pomoć za Gazu i optužuju Izrael: "Koriste eksplozive i hemijske agense" prvi snimci
Kurir pre 6 satijoš 6 povezanih

Uživajte još malo u suncu, danas stiže naoblačenje – RHMZ objavio kad kreću pljuskovi, a od sutra na snazi i meteoalarm
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih