Povezane vesti
"Ne mogu da ustanem" Marić otkrio u kakvom je stanju, korona ga žestoko uzdrmala
Pravda 10.09.2021
Glavni urednik Hepi televizije, Milomir Marić (65), zaražen je korona virusom, a sada je otkrio kako se oseća. Marić ima simptome korone koje na početku nije imao. On smatra da je to što je vakcinisan presudno da ima lakšu kliničku sliku. - Dobro sam… »
Slomljen sam, ali dobro kako je drugima: Milomir Marić o borbi s koronom - ovo je presudilo da imam lakšu kliničku sliku
Mondo 10.09.2021
Glavni urednik Hepi televizije, Milomir Marić (65), zaražen je korona virusom, a sada je otkrio kako se oseća. Glavni urednik Hepi televizije, Milomir Marić (65), zaražen je korona virusom, a sada je otkrio kako se oseća. Milomir Marić otkrio je da ima… »
"Ne mogu da ustanem" Marić otkrio u kakvom je stanju, korona ga žestoko uzdrmala
Srbija danas 10.09.2021
Milomir Marić ima simptome korone koje na početku nije imao. Glavni urednik Happy televizije, Milomir Marić (65), zaražen je korona virusom, a sada je otkrio kako se oseća. Marić ima simptome korone koje na početku nije imao. On smatra da je to što je… »
Vesti dana »

UŽIVO: Skupština, drugi dan – Rističević doneo knjigu, oštra rasprava Stefanovića i Jovanova (VIDEO/FOTO)
Danas pre 23 minutajoš 40 povezanih

Pušten redovan putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd -Subotica! Pejičić: Uskoro i do Budimpešte
Blic pre 24 minutajoš 31 povezana

Sa njom je Šotra proživeo poslednje dane: Ovako je profesorka koju je reditelj voleo do kraja pričala o njemu
Kurir pre 3 minutajoš 74 povezane

Preko 4.000 ljudi u ivanjičkim selima i dalje u mraku: Prvi sneg izazvao haos koji i dalje ne prolazi - oko 100 montera svaki dan na terenu
RINA pre 19 minutajoš 36 povezanih