Povezane vesti

"Ne mogu da ustanem" Marić otkrio u kakvom je stanju, korona ga žestoko uzdrmala

"Ne mogu da ustanem" Marić otkrio u kakvom je stanju, korona ga žestoko uzdrmala

Pravda 10.09.2021
Glavni urednik Hepi televizije, Milomir Marić (65), zaražen je korona virusom, a sada je otkrio kako se oseća. Marić ima simptome korone koje na početku nije imao. On smatra da je to što je vakcinisan presudno da ima lakšu kliničku sliku. - Dobro… »
Slomljen sam, ali dobro kako je drugima: Milomir Marić o borbi s koronom - ovo je presudilo da imam lakšu kliničku sliku

Slomljen sam, ali dobro kako je drugima: Milomir Marić o borbi s koronom - ovo je presudilo da imam lakšu kliničku sliku

Mondo 10.09.2021
Glavni urednik Hepi televizije, Milomir Marić (65), zaražen je korona virusom, a sada je otkrio kako se oseća. Glavni urednik Hepi televizije, Milomir Marić (65), zaražen je korona virusom, a sada je otkrio kako se oseća. Milomir Marić otkrio je da… »

Srbija danas 10.09.2021
Milomir Marić ima simptome korone koje na početku nije imao. Glavni urednik Happy televizije, Milomir Marić (65), zaražen je korona virusom, a sada je otkrio kako se oseća. Marić ima simptome korone koje na početku nije imao. On smatra da je to… »

Vesti dana »