Povezane vesti
Ulazi U rijaliti i ide na Himalaje! Maja Nikolić želi da postane potpuno drugačija osoba - nemam granice U glavi!
Mondo 10.09.2021
Maja Nikolić je rešena da promeni život iz korena. Maja Nikolić je rešena da promeni život iz korena. Pevačica Maja Nikolić koja svojim stavovima redovno intrigira javnost, otkrila je da će uskoro postati deo rijalitija, ali i progovorila o putu… »
Maja Nikolić ulazi U rijaliti! Rešena da se transformiše, pa beži na Himalaje: Želim da se promenim i psihički i fizički
Kurir 10.09.2021
Popularna pevačica Maja Nikolić repoznatljiva je po jedinstvenom stilu pevanja i boji glasa, ali i po nadimku džepna Venera. Njene pesme "Varali me svi", "Uzmi me", "Ako veruješ" hitovi su koje slušaju i nove generacije, a nedavno je predstavila… »
Vesti dana »

Protest "Vostani Serbije" i u Beogradu: Studenti u nedelju blokiraju Brankov most i Gazelu
Radio 021 pre 1 satjoš 44 povezane

Anketna komisija: Rokovi za rekonstrukciju Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva Srbije
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 11 povezanih

Napad na demonstrante u Bačkom Petrovcu, zastrašuju i prete delegatima za izbor predsednika Matice Slovačke
Danas pre 6 satijoš 16 povezanih

Parizova "petica" za istoriju, niko nikada kao Enrikeova "mašina"!
Sportske.net pre 26 minutajoš 91 povezana