Povezane vesti
„Antivakseri“ upali u školu u Zagorju, spremačica zbog šoka završila u bolnici
Nova 11.09.2021
U osnovnu školu u Krapinskim Toplicama uletelo je tridesetak antivaksera bez ikakve dozvole i najave. “U našu školu upala je grupa ljudi bez maski. Mene su vređali i jedan je čak fizički nasrnuo na mene. Deca su bila prestravljena i zbunjena, a… »
Antivakseri napravili haos u školi: Otac osnovca okupio 30 nasilnika, pa upali na čas: Vređali direktora, spremačica završila…
Blic 10.09.2021
U osnovnu školu u Krapinskim Toplicama uletelo je tridesetak antivaksera bez ikakve dozvole i najave. - U našu školu upala je grupa ljudi bez maski. Mene su vređali i jedan je čak fizički nasrnuo na mene. Deca su bila prestravljena i zbunjena, a… »
Vesti dana »

Šlic do kuka i koverta za slavljenicu: Pogledajte u kakvom je izdanju Breskvica došla na Tarin rođendan
Mondo pre 7 minutajoš 29 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 2 satajoš 41 povezana

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih

Zbrka oko navodnih ugraviranih slogana transrodnog i antifašističkog sadržaja na pušci i mecima kojima je ubijen Čarli Kirk
Nova pre 32 minutajoš 18 povezanih