Повезане вести

Прегазио бившу жену колима, па звао ташту - Убио сам ти ћерку! Језиви детаљи злочина, сатима седео уз Јасминино тело

Прегазио бившу жену колима, па звао ташту - Убио сам ти ћерку! Језиви детаљи злочина, сатима седео уз Јасминино тело

Мондо 11.09.2021
Золика Х. је Јасмину сачекао да крене на посао из куће своје мајке, онда је прегазио аутомобилом, па тело однео својој кући, поставио на кревет и звао полицију. Золика Х. је Јасмину сачекао да крене на посао из куће своје мајке… »
Золика планирао убиство бивше жене: Њено тело донео у кућу и ставио у кревет, па рекао: "ту јој је место". Син прошао поред…

Золика планирао убиство бивше жене: Њено тело донео у кућу и ставио у кревет, па рекао: "ту јој је место". Син прошао поред…

Блиц 11.09.2021
Золика Холик (49) из Бешке ухапшен је након што је јуче позвао полицију и пријавио да је колима намерно ударио и убио бившу жену Јасмину Холик (47), коју је након тога убацио у аутомобил, одвезао у своју кућу и ставио у кревет! -… »
Мајка Јасмине коју је убио бивши муж: Позвао ме је и рекао „ћерка ти је мртва“

Мајка Јасмине коју је убио бивши муж: Позвао ме је и рекао „ћерка ти је мртва“

Нова 11.09.2021
Јасмина Х. (47) убијена је испред своје куће, када ју је аутомобилом усмртио њен бивши супруг Золика Х. (49). Њена мајка је управо од убице сазнала шта се догодило. „Као и сваког јутра, моја ћерка је јуче у 5.20 из Бешке… »
"Уходио ју је док је није убио": Исповест мајке Јасмине коју је бивши муж прегазио колима

"Уходио ју је док је није убио": Исповест мајке Јасмине коју је бивши муж прегазио колима

Телеграф 11.09.2021
Мајка убијене Јасмине тврди да је њен бивши зет Золика годинама физички и психички малтретирао њену ћерку, али га она ниједном није пријавила полицији за породично насиље. Јасмина Х. (47) убијена је испред своје куће, када ју… »
"Јасмина ти је мртва": Мајци несрећне жене бивши зет саопштио најстрашније вести

"Јасмина ти је мртва": Мајци несрећне жене бивши зет саопштио најстрашније вести

Вечерње новости 10.09.2021
ОСУМЊИЧЕН Золика Холик, Фото Фејсбук Нико од комшија тог јутра није ни видео шта се десило у Улици девет Југовића у Бешки, где је Золика Холик (49) ударио аутомобилом Јасмину, а затим њено беживотно тело ставио у аутомобил и… »

Вести дана »