Povezane vesti

Kakva sramota! Iz kola posmatrao parkiran auto, pa izašao i uradio nešto gnusno! Snimak iz Leštana kruži internetom (video)

Kakva sramota! Iz kola posmatrao parkiran auto, pa izašao i uradio nešto gnusno! Snimak iz Leštana kruži internetom (video)

Blic 11.09.2021
Društvenim mrežama kruži sraman snimak na kojem se vidi kako muškarac gleda iz svojih kola drugi auto koji je bio parkiran, a potom izlazi iz vozila i gura ruku kroz prozor pomenutog auta. - Ukrao mi je čovek usred bela dana sva dokumenta. Možda je… »
Ukrao mi čovek usred bela dana sva dokumenta: Snimak bezobrazluka u Leštanu kruži mrežama! Mislio ima para (video)

Ukrao mi čovek usred bela dana sva dokumenta: Snimak bezobrazluka u Leštanu kruži mrežama! Mislio ima para (video)

Kurir 11.09.2021
BEOGRAD - Ukrao mi je čovek usred bela dana sva dokumenta. Možda je mislio da ima para. Leštane..., glasi opis video-snimka iz okoline Beograda koji je osvanuo na društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako čovek sedi u svom automobilu, zagleda auto… »
VIDEO Ukrao čoveku dokumenta iz automobila usred dana

VIDEO Ukrao čoveku dokumenta iz automobila usred dana

Nova 11.09.2021
Na društvenim mrežama osvanuo je video-snimak nesvakidašnje krađe u prigradskom neselju Leštane, kod Beograda. Na video-zapisu koji je objavljen na stranici „Moj Beograd“ vidi se kako nepoznati čovek izlazi iz svog automobila, a potom prilazi… »

Vesti dana »