Повезане вести
Каква срамота! Из кола посматрао паркиран ауто, па изашао и урадио нешто гнусно! Снимак из Лештана кружи интернетом (видео)
Блиц 11.09.2021
Друштвеним мрежама кружи сраман снимак на којем се види како мушкарац гледа из својих кола други ауто који је био паркиран, а потом излази из возила и гура руку кроз прозор поменутог аута. - Украо ми је човек усред бела дана сва… »
Украо ми човек усред бела дана сва документа: Снимак безобразлука у Лештану кружи мрежама! Мислио има пара (видео)
Курир 11.09.2021
БЕОГРАД - Украо ми је човек усред бела дана сва документа. Можда је мислио да има пара. Лештане..., гласи опис видео-снимка из околине Београда који је освануо на друштвеним мрежама. На снимку се види како човек седи у свом… »
ВИДЕО Украо човеку документа из аутомобила усред дана
Нова 11.09.2021
На друштвеним мрежама освануо је видео-снимак несвакидашње крађе у приградском несељу Лештане, код Београда. На видео-запису који је објављен на страници „Мој Београд“ види се како непознати човек излази из свог аутомобила, а… »
Вести дана »

Стигли резултати обдукције: Беба жива рођена; Мајка се сумњичи за тешко убиство; ФОТО
Б92 пре 19 минутајош 39 повезаних

Посебна седница Владе Србије у Лесковцу, Мацут најавио улагања од 400 милиона динара у културу
РТС пре 43 минутајош 23 повезане

Ко је био Небојша Павковић, генерал осуђен за ратне злочине на Косову
BBC News пре 1 сатјош 61 повезана

Брзина вероватно узрок несреће у Сремској Митровици, утврдила полиција
Данас пре 1 сатјош 46 повезаних