Povezane vesti
Dušica otkrila šta se dešava iza kamera Zadruge - Učesnici su mi se udvarali! Progovorila i o nemoralnim ponudama
Mondo 11.09.2021
Voditeljka priznala da postoje dve Dušice. Voditeljka priznala da postoje dve Dušice. Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević zablistala je i u petoj sezoni pomenutog rijaliti programa, te kao i do sada svaku emisiju vodi pefektno. Međutim, nije sve uvek… »
Zadrugari mi se udvaraju, šalju poruke i zovu na piće! Dušica otkrila šta se dešava iza kamera, a na ovo se niko nije usudio!…
Kurir 11.09.2021
Voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević već petu sezonu rijalitija pomno prati, pa tako se često susreće i sa neprijatnim situacijama kada je fanovi takmičara vređaju na društvenim mređžama. Ona je sada istakla da na sve gleda pozitivno. - Bilo je… »
Dušica Jakovljević otkrila šta se dešava kad se ugase kamere u "zadruzi": "Udvarali su mi se zadrugari, pisali i zvali na piće"…
Blic 11.09.2021
Peta sezona je rijalitija "Zadruga", i svoj voditeljski posao Dušica Jakovljević obavlja perfektno. Međutim, nije sve uvek tako lepo kao što izgleda na televiziji, pa tako često dobija pretnje, fanovi određenih učesnika je vređaju na duštvenim mrežama… »
Vesti dana »

Akademski plenum upozorava: Ispiti će moći da se polažu van fakulteta, čak i u restoranima i hotelima
Nedeljnik pre 4 satijoš 14 povezanih

„Selo izgledalo kao berza brašna, šećera, bele tehnike“: Nova svedočenja o kupovini glasova u selima u okolini Zaječara
Nova pre 2 satajoš 3 povezane

MSP: Zbog pogoršane bezbednosne situacije izbegavati putovanja u Izrael i Iran
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih

Šej pokazao zašto je MVP i uradio nešto što niko nije od 1947!
Sportske.net pre 4 satijoš 21 povezana