Повезане вести
Душица открила шта се дешава иза камера Задруге - Учесници су ми се удварали! Проговорила и о неморалним понудама
Мондо 11.09.2021
Водитељка признала да постоје две Душице. Водитељка признала да постоје две Душице. Водитељка Задруге Душица Јаковљевић заблистала је и у петој сезони поменутог ријалити програма, те као и до сада сваку емисију води пефектно… »
Задругари ми се удварају, шаљу поруке и зову на пиће! Душица открила шта се дешава иза камера, а на ово се нико није усудио!…
Курир 11.09.2021
Водитељка Задруге, Душица Јаковљевић већ пету сезону ријалитија помно прати, па тако се често сусреће и са непријатним ситуацијама када је фанови такмичара вређају на друштвеним мређжама. Она је сада истакла да на све гледа… »
Душица Јаковљевић открила шта се дешава кад се угасе камере у "задрузи": "Удварали су ми се задругари, писали и звали на пиће"…
Блиц 11.09.2021
Пета сезона је ријалитија "Задруга", и свој водитељски посао Душица Јаковљевић обавља перфектно. Међутим, није све увек тако лепо као што изгледа на телевизији, па тако често добија претње, фанови одређених учесника је… »
Вести дана »
Потресан сусрет оца и мајке који су изгубили своје синове, и камен би заплакао
Озон пресс пре 7 сатијош 36 повезаних
Црвена звезда рутински добила АБА дерби: Јаго и Монеке за 20 минута згазили Будућност
Мондо пре 2 сатајош 53 повезане
Мађари ипак нису добили оно што су очекивали: Из Беле куће објаснили колико ће још моћи да купују од Руса
Телеграф пре 2 сатајош 67 повезаних