Повезане вести
Марић ме је заразио короном! Весна и Миломир заједно у изолацији: Списатељица открила какве симптоме има
Мондо 11.09.2021
Огласила се Весна Радусиновић након вести да је оболела од короне. Огласила се Весна Радусиновић након вести да је оболела од короне. Након што је Миломир Марић оболео од корона вируса, његова супруга, списатељица Весна… »
"Марић ме заразио короном" Огласила се Весна Радусиновић након вести да је позитивна на вирус
Вечерње новости 11.09.2021
Фото: Принтсцреен Чим је осетила тегобе, одмах се обратила лекарима. - Знате како сви се осећају мање више исто. У мом случају је боље него што сам се надала. Немам спекталуране болове, али осећам малаксалост. Наравно добила… »
Марићева супруга заражена короном: Након водитеља и списатељица потврдила да је оболела
Мондо 11.09.2021
Весна Радусиновић такође оболела од короне. Весна Радусиновић такође оболела од короне. Главни уредник Хепи телевизије, Миломир Марић (65), заражен је корона вирусом, а сада је оболела и његова супруга списатељица, Весна… »
И марићева супруга заражена ковидом: Весна Радусиновић оболела од вируса корона
Вечерње новости 11.09.2021
Фото: Архива Новости Она је све време са супругом Миломиром Марићем. Подсетимо, Марић сматра да је то што је вакцинисан пресудно да има лакшу клиничку слику, а како каже, млаксао је и време проводи у одмору. - Добро сам… »
Вести дана »

Вучић: Посета Јапану била веома добра и плодоносна, очекујем велике резултате
РТС пре 1 сатјош 8 повезаних

Одобрени први пакети војне помоћи САД Украјини под Трамповом администрацијом?
Телеграф пре 4 сатијош 6 повезаних

Председник: Сваки њихов скуп је био комеморативни па се претворио у насилнички
РТВ пре 1 сатјош 4 повезане

Жртва израелског напада пејџерима у Либану: ‘Моје очи су нестале’
Јужне вести пре 32 минутајош 4 повезане