Povezane vesti
Jedva sam preživela kada je umro: Zorica Marković otkrila zbog čega nije bila na sahrani Laneta Gutovića
Mondo 11.09.2021
"Niko ga u mom životu neće zameniti", poručila je Zorica Marković. "Niko ga u mom životu neće zameniti", poručila je Zorica Marković. Zorica Marković sarađivala je s legendarnim glumcem Milanom Lanetom Gutovićem koji nas je nažalost napustio 25. avgusta… »
Zorica Marković sa suzama u očima progovorila o lanetu gutoviću: Od tuge nisam mogla na sahranu, jedva sam preživela kad je…
Kurir 11.09.2021
Zorica Marković je sarađivala sa Lanetom Gutovićem u filmu "Tesna koža" , a sada je otkrila koliko joj je teško pala smrt prijatelja. - To je čudo. Iste emocije ta pesma izaziva kod ljudi kao i kod mene, evo posle više od 30 godina. Jedva sam preživela… »
Vesti dana »

PMF: Pustite našeg studenta, pokrenite postupak protiv policajca koji je rekao da ga vode na streljanje
Radio 021 pre 19 minutajoš 30 povezanih

"Snažna šamarčina za Zelenskog u Beloj kući!" Zaharova brutalna: Sledi trežnjenje!
Alo pre 44 minutajoš 46 povezanih

Narod se okuplja od severa do juga protiv blokada Mirni skupovi u 50 gradova s jasnom porukom: "hoćemo normalan život"
Dnevnik pre 38 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju i Niš: Sunčano i toplo, promene krajem nedelje
Glas juga pre 3 satajoš 21 povezana

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih