Повезане вести
Ја сам најмање плаћен водитељ у историји! Весна Дедић шокирала јавност изјавом - "Увек ме је било срамота!"
Мондо 11.09.2021
Весна Дедић има завидну водитељску каријеру, али финансијама није задовољна. Весна Дедић има завидну водитељску каријеру, али финансијама није задовољна. Весна Дедић је једно од најпознатијих телевизијских лица и више од 20… »
"Ја сам најмање плаћен водитељ у Србији": Весна Дедић проговорила о плати и шокирала јавност: Изнела све детаље
Блиц 11.09.2021
Готово читав Балкан зна је због једне улице у Београду. Водитељка Весна Дедић више од двадесет година присутна је на малим екранима, а готово да не постоји гледалац на нашим просторима који макар једном није погледао чувену… »
Вести дана »
Зашто се Американци још не оглашавају због НИС-а? Стручњак за енергетику открива хоће ли НИС у стечај и да ли то отвара врата национализације
Курир пре 14 минутајош 26 повезаних
Кремљ: Састанак Путина и Виткофа почец́е за око пет сати, Москва за преговоре, циљеви СВО приоритет
Спутник пре 9 минутајош 20 повезаних
МУП: Због густе магле апелујемо да се смањи брзина кретања и повећа одстојање
Еуроневс пре 29 минутајош 20 повезаних
Јокић блистао, али узалуд: Болан пораз Денвера на домаћем терену (галерија)
Курир пре 1 сатјош 23 повезане
(Видео) Путин поново у униформи, има једну поруку за војску! "Успоставили смо контролу": Овако га је Герасимов обавестио о драми на фронту
Блиц пре 39 минутајош 16 повезаних