Povezane vesti
Ja sam najmanje plaćen voditelj u istoriji! Vesna Dedić šokirala javnost izjavom - "Uvek me je bilo sramota!"
Mondo 11.09.2021
Vesna Dedić ima zavidnu voditeljsku karijeru, ali finansijama nije zadovoljna. Vesna Dedić ima zavidnu voditeljsku karijeru, ali finansijama nije zadovoljna. Vesna Dedić je jedno od najpoznatijih televizijskih lica i više od 20 godina prisutna na malim… »
"Ja sam najmanje plaćen voditelj u Srbiji": Vesna Dedić progovorila o plati i šokirala javnost: Iznela sve detalje
Blic 11.09.2021
Gotovo čitav Balkan zna je zbog jedne ulice u Beogradu. Voditeljka Vesna Dedić više od dvadeset godina prisutna je na malim ekranima, a gotovo da ne postoji gledalac na našim prostorima koji makar jednom nije pogledao čuvenu emisiju “Balkanskom ulicom”… »
Vesti dana »
Iljušin 76 u akciji iznad Deliblatske peščare: Euronews Srbija zabeležio nalete "vatrogasnog džina" (video)
Euronews pre 36 minutajoš 19 povezanih
Požari u Srbiji: Nastavak teške borbe i dolazak međunarodnih helikoptera
Naslovi.ai pre 3 satajoš 112 povezane
Protest na otvaranju Nušićijade, izviždan predsednik Opštine Ivanjica, Selaković odustao od govora
Serbian News Media pre 10 satijoš 8 povezanih
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih
Đoković dobio poklon pred US Open! Jedan rezultat iz Sinsinatija mu otvorio vrata!
Kurir pre 51 minutajoš 26 povezanih