Povezane vesti
Ja sam najmanje plaćen voditelj u istoriji! Vesna Dedić šokirala javnost izjavom - "Uvek me je bilo sramota!"
Mondo 11.09.2021
Vesna Dedić ima zavidnu voditeljsku karijeru, ali finansijama nije zadovoljna. Vesna Dedić ima zavidnu voditeljsku karijeru, ali finansijama nije zadovoljna. Vesna Dedić je jedno od najpoznatijih televizijskih lica i više od 20 godina prisutna na malim… »
"Ja sam najmanje plaćen voditelj u Srbiji": Vesna Dedić progovorila o plati i šokirala javnost: Iznela sve detalje
Blic 11.09.2021
Gotovo čitav Balkan zna je zbog jedne ulice u Beogradu. Voditeljka Vesna Dedić više od dvadeset godina prisutna je na malim ekranima, a gotovo da ne postoji gledalac na našim prostorima koji makar jednom nije pogledao čuvenu emisiju “Balkanskom ulicom”… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
Radio 021 pre 52 minutajoš 50 povezanih

Šefica Evropske komisije: Kosovo treba da nastavi izgradnju jakih institucija i smanjuje tenzija u zemlji
Slobodna Evropa pre 57 minutajoš 50 povezanih

Nađen CD i snimak na njemu: Biće oduzeti mobilni telefon i računar uhapšenog A.K. po prijavi Vujadina Savića
Telegraf pre 17 minutajoš 41 povezana

Nastavak sednice Narodne skupštine: Rasprava o amandmanima na prvih osam predloženih zakona
Euronews pre 32 minutajoš 26 povezanih