Повезане вести
Србин пронађен у изгорелом стану у Бечу
Нова 12.09.2021
Србин настрадао је у бечком округу Фаворитен у пожару, који се догодио након експлозије, а како ОЕ24 извештава, реч је о човеку који је у мају ове године привођен због насиља у породици. Комшије Србина сумњају да се сам… »
Србин пронађен мртав у изгорелом стану: У мају је тукао жену, комшије сумњају да се сам запалио!
Курир 12.09.2021
Србин (41) настрадао је у бечком округу Фаворитен у пожару, који се догодио након експлозије, а како ОЕ24 извештава, реч је о човеку који је у мају ове године привођен због насиља у породици! Комшије Србина сумњају да се сам… »
Србин настрадао у пожару у Аустрији: Раније пријављиван за насиље, сумња се да се сам запалио
Телеграф 12.09.2021
Могуће је да је мушкарац заспао са цигаретом, а да је ватра захватила кухињу у којој су биле плинске боце. Држављанин Србије (41) настрадао је у пожару у бечком округу Фаворитен. Пожар је настао након експлозије, а реч је о… »
Вести дана »
Пожар у Павиљону Србије на Венецијанском бијеналу у Ђардинима: Горео спољашњи део крова
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 27 повезаних
Зеленски: Украјина се суочава са несташицом ракета због рата на Блиском истоку
Данас пре 23 минутајош 43 повезане
Новосадска скупштина одузима простор Академији, Мићин тврди да је тај простор злоупотребљен
Бета пре 4 сатијош 40 повезаних
Са Азвиртом потписан уговор за изградњу брзе саобраћајнице Бачки Брег-Србобран
Инсајдер пре 3 сатајош 27 повезаних
Иран објавио упозорење о евакуацији за неколико нафтних постројења јер ће бити мета удара
Н1 Инфо пре 48 минутајош 50 повезаних