Povezane vesti

Srbin pronađen u izgorelom stanu u Beču

Srbin pronađen u izgorelom stanu u Beču

Nova 12.09.2021
Srbin nastradao je u bečkom okrugu Favoriten u požaru, koji se dogodio nakon eksplozije, a kako OE24 izveštava, reč je o čoveku koji je u maju ove godine privođen zbog nasilja u porodici. Komšije Srbina sumnjaju da se sam zapalio. Požar je izbio u… »
Srbin pronađen mrtav u izgorelom stanu: U maju je tukao ženu, komšije sumnjaju da se sam zapalio!

Srbin pronađen mrtav u izgorelom stanu: U maju je tukao ženu, komšije sumnjaju da se sam zapalio!

Kurir 12.09.2021
Srbin (41) nastradao je u bečkom okrugu Favoriten u požaru, koji se dogodio nakon eksplozije, a kako OE24 izveštava, reč je o čoveku koji je u maju ove godine privođen zbog nasilja u porodici! Komšije Srbina sumnjaju da se sam zapalio. Požar je… »
Srbin nastradao u požaru u Austriji: Ranije prijavljivan za nasilje, sumnja se da se sam zapalio

Srbin nastradao u požaru u Austriji: Ranije prijavljivan za nasilje, sumnja se da se sam zapalio

Telegraf 12.09.2021
Moguće je da je muškarac zaspao sa cigaretom, a da je vatra zahvatila kuhinju u kojoj su bile plinske boce. Državljanin Srbije (41) nastradao je u požaru u bečkom okrugu Favoriten. Požar je nastao nakon eksplozije, a reč je o čoveku koji je u maju… »

Vesti dana »