Повезане вести

Дуле Савић у сузама у Јутарњем због Мике Алексића: Видели смо се чим је изашао из притвора, рекао ми је само 4 речи

Дуле Савић у сузама у Јутарњем због Мике Алексића: Видели смо се чим је изашао из притвора, рекао ми је само 4 речи

Мондо 12.09.2021
Прекјуче је професор глуме Мирослав Мика Алексић спроведен из Централног затвора у свој дом где ће морати да борави у кућном притвору с наногицом. Прекјуче је професор глуме Мирослав Мика Алексић спроведен из Централног затвора у… »
Дуле Савић у сузама због мике Алексића: Видели смо се када је изашао из притвора, рекао ми је четири речи!

Дуле Савић у сузама због мике Алексића: Видели смо се када је изашао из притвора, рекао ми је четири речи!

Вечерње новости 12.09.2021
ФОТО: Принтскрин/РТВ Пинк Алексић, којег су Милена Радуловић и Ива Илинчић оптужиле за силовање и злостављање, пуштен је из притвора у петак и његов повратак кући изазвао је велику пажњу. Савић је открио да се већ видео са… »
Мика Алексић поручио из кућног притвора: Добро сам, ментално здравље ми није проблем!

Мика Алексић поручио из кућног притвора: Добро сам, ментално здравље ми није проблем!

Курир 12.09.2021
Редитељ Мирослав Мика Алексић, који је у петак, после осам месеци, изашао из Централног затвора, пошто му је притвор замењен кућним притвором, први пут је јуче дао изјаву за медије, али тешка кривична дела за која се терети… »
Огласила се микина жена након његовог доласка кући: Ево шта каже професорка глуме, све време је била уз свог мужа!

Огласила се микина жена након његовог доласка кући: Ево шта каже професорка глуме, све време је била уз свог мужа!

Мондо 12.09.2021
Након што је спроведен у кућни притвор, огласила се у супруга Мике Алексића. Након што је спроведен у кућни притвор, огласила се у супруга Мике Алексића. Мирослав Мика Алексић, оптужен за четири силовања и пет полних… »
Биљана Машић за Курир после пребацивања супруга у кућни притвор: Мика је добро, све је добро!

Биљана Машић за Курир после пребацивања супруга у кућни притвор: Мика је добро, све је добро!

Курир 12.09.2021
Мирослав Мика Алексић, оптужен за силовања и полна узнемиравања неколико полазница свог драмског студија, прекјуче је спроведен у кућни притвор са наногицом, а Курир је контактирао са Биљаном Машић, његовом супругом која је… »
Након осам месеци: Ево шта је прво рекао Мика Алексић након што је напустио Централни затвор

Након осам месеци: Ево шта је прво рекао Мика Алексић након што је напустио Централни затвор

Курир 12.09.2021
Редитељ Мика Алексић, који је оптужен да је силовао и полно узнемиравао неколико полазница школе глуме чији је власник, Апелациони суд у Београду јуче је укинуо притвор и одредио му кућни притвор уз наногицу. Алексић је прекјуче… »

Вести дана »