Повезане вести
Боље заврши школу, а не да правиш скандале: Рушка Јакић одржала буквицу Тари Симов у емисији, о њеним речима брује сви
Мондо 12.09.2021
Рушка Јакић посаветовала Тару Симов. Рушка Јакић посаветовала Тару Симов. Рушка Јакић и Тара Симов гостовале су заједно у емисији "Магазин Ин" где је водитељка отворено посаветовала бившу учесницу ријалитија, те открила и шта… »
Боље заврши неку школу, не да будеш позната по скандалима Рушка Јакић одржала буквицу Тари, па је дотукла: Била сам лепша од…
Курир 12.09.2021
Тара Симов и Рушка Јакић почеле су са расправом током једне емисије, те јој је водитељка том приликом открила све шта мисли о њој. - Ја мислим да је Тара опседнута изгледом. Ја бих од ње очекивала да промени свој ментални… »
Вести дана »
Како ће се куповати гориво у местима где има само НИС-ових пумпи? Није их мало, а некима је најближа на 40 километара
Курир пре 16 минутајош 31 повезана
Вучић после поруке Лаврова: "Не пада нам на памет да отимамо, али не можемо да останемо ни без НИС-а, рафинерије или нафте"
Блиц пре 36 минутајош 35 повезаних
Нови снимци језивог утапања у леденој Сави! Извлачили мртве и смрзнуте људе из реке, тамо је била и жена
Ало пре 46 минутајош 31 повезана
Шапић: Сви саобраћајни пројекти у граду напредују по плану, Нови српски мост 2027. године у пуном капацитету
Телеграф пре 31 минутајош 25 повезаних