Повезане вести
Боље заврши школу, а не да правиш скандале: Рушка Јакић одржала буквицу Тари Симов у емисији, о њеним речима брује сви
Мондо 12.09.2021
Рушка Јакић посаветовала Тару Симов. Рушка Јакић посаветовала Тару Симов. Рушка Јакић и Тара Симов гостовале су заједно у емисији "Магазин Ин" где је водитељка отворено посаветовала бившу учесницу ријалитија, те открила и шта… »
Боље заврши неку школу, не да будеш позната по скандалима Рушка Јакић одржала буквицу Тари, па је дотукла: Била сам лепша од…
Курир 12.09.2021
Тара Симов и Рушка Јакић почеле су са расправом током једне емисије, те јој је водитељка том приликом открила све шта мисли о њој. - Ја мислим да је Тара опседнута изгледом. Ја бих од ње очекивала да промени свој ментални… »
Вести дана »

"То је требало раније признати!" Захарова о недостатку добровољаца у ЕУ за рат са Русијом
Вечерње новости пре 52 минутајош 27 повезаних

Пољопривредници блокирали булевар у Новом Саду због неиспуњених захтева
Слободна Европа пре 57 минутајош 39 повезаних

Временска прогноза за уторак, 16. септембар: Претежно сунчано и топло, увече киша
Нови магазин пре 3 сатајош 28 повезаних

Шта је ЦН гас, за који студенти тврде да је полиција користила против грађана у Новом Саду?
Данас пре 14 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних