Повезане вести

Огласио се Новица: Узбуђен сам, драго ми је што се опраштам пред навијачима

Огласио се Новица: Узбуђен сам, драго ми је што се опраштам пред навијачима

Нова 12.09.2021
Прослављени кошаркаш Партизана Новица Величковић рекао је да је узбуђен пред опроштајни меч у каријери и да му је драго што ће каријеру моћи да заврши пред навијачима. „Треме нема али узбуђења свакако има… Јако ми је драго што… »
Новица отворио душу, ово му је омиљена утакмица у Партизану: Пао је Жељко, а чувени трио је водио црно-беле до победе!

Новица отворио душу, ово му је омиљена утакмица у Партизану: Пао је Жељко, а чувени трио је водио црно-беле до победе!

Мондо 12.09.2021
Новица Величковић је завршио каријеру, а ускоро очекујемо да последњи пут обуче црно-бели дрес. Новица Величковић је завршио каријеру, а ускоро очекујемо да последњи пут обуче црно-бели дрес. Жељко Обрадовић се вратио у… »
Новица емотиван пред опроштај: "За мене је Партизан начин живота"

Новица емотиван пред опроштај: "За мене је Партизан начин живота"

Спортске.нет 12.09.2021
Доскорашњи капитен КК Партизан Новица Величковић рекао је да је узбуђен уочи своје последње утакмице у каријери. Меч између Партизана и Анадолу Ефеса одиграће се у четвртак у час Новици Величковићу који ће у 35. години окончати… »
Новица Величковић: За мене је Партизан начин живота!

Новица Величковић: За мене је Партизан начин живота!

Вечерње новости 12.09.2021
ФОТО: КК Партизан Он ће се, од црно белих, и активног играња кошарке, опростити, у мечу Партизана и Анадолу Ефеса. Он је за РТС, говорио о томе: –Треме нема али узбуђења свакако има. Јако ми је драго што ћу моћи да се опростим… »

Вести дана »