Повезане вести

"Је л' требало да ти пуштају цецу?" Хрвати осули паљбу на Србина који је конобарисао - све због Томпсона

"Је л' требало да ти пуштају цецу?" Хрвати осули паљбу на Србина који је конобарисао - све због Томпсона

Србија данас 12.09.2021
Младић из Србије је изазвао праву буру када се недавно огласио поводом сезонског посла у Хрватској, а ево шта су му све из те земље одговорили. Један младић из Србије који је овог лета радио на хрватском острву као конобар у… »
Хрвати бесни на српског конобара: Открио како израбљују сезонце, а онда је почела паљба! Јадног ли газде кад Србе запошљава…

Хрвати бесни на српског конобара: Открио како израбљују сезонце, а онда је почела паљба! Јадног ли газде кад Србе запошљава…

Курир 12.09.2021
Младић из Србије изазвао је праву буру кад се недавно огласио поводом сезонског посла у Хрватској! Србин је током лета радио на једном хрватском острву као конобар у ресторану, а своја искуства описао је пре неколико дана на… »
Конобарисао сам у Хрватској, терали ме да слушам томпсона: Хрвати бесни због исповести Србина - шта си очекивао, цецу?!

Конобарисао сам у Хрватској, терали ме да слушам томпсона: Хрвати бесни због исповести Србина - шта си очекивао, цецу?!

Мондо 12.09.2021
Младић из Србије је изазвао праву буру када се недавно огласио поводом сезонског посла у Хрватској, а ево шта су му све из те земље одговорили. Младић из Србије је изазвао праву буру када се недавно огласио поводом сезонског… »

Вести дана »