Повезане вести

ВИДЕО Краљевчанин: Председниче, лажу те, бре; Вучић: Знам, бре

ВИДЕО Краљевчанин: Председниче, лажу те, бре; Вучић: Знам, бре

Радио 021 12.09.2021
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас Краљево како би присуствовао отварању фабрике Леони и обиласку реконструисаног Атлетског стадиона. После обраћања на стадиону, Вучић је разговарао с грађанима, а речи… »
Лажу те, бре: Вучић и Дробњак опет правили циркус ВИДЕО

Лажу те, бре: Вучић и Дробњак опет правили циркус ВИДЕО

Нова 12.09.2021
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас Краљево како би присуствовао отварању фабрике Леони у Краљеву и обиласку реконструисаног Атлетског стадиона. Ни ова посета није могла да прође без циркуских сцена на које су… »
Председниче, лажу те бре! Знам, знам! Па се окренуо ка Дробњаку: Зоране, немој да побегнеш! А Рудно што смо обећали народу…

Председниче, лажу те бре! Знам, знам! Па се окренуо ка Дробњаку: Зоране, немој да побегнеш! А Рудно што смо обећали народу…

Курир 12.09.2021
КРАЉЕВО - Председниче, лажу те, бре!, биле су речи Краљевчанина који је питао за изградњу пута Студеница-Рудно ставши одмах поред Александра Вучића који је после обраћања на стадиону разговарао појединачно са грађанима. -… »
"Немој да лажеш председника" Краљевчанин грдио Дробњака пред Вучићем, овај одговорио: Зоране, немој да побегнеш!

"Немој да лажеш председника" Краљевчанин грдио Дробњака пред Вучићем, овај одговорио: Зоране, немој да побегнеш!

Србија данас 12.09.2021
Касне радови на изградњи пута Студеница-Рудно. Председниче, лажу те, бре!, биле су речи Краљевчанина који је питао за изградњу пута Студеница-Рудно ставши одмах поред Александра Вучића који је после обраћања на стадиону… »

Вести дана »