Повезане вести
ВИДЕО Краљевчанин: Председниче, лажу те, бре; Вучић: Знам, бре
Радио 021 12.09.2021
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас Краљево како би присуствовао отварању фабрике Леони и обиласку реконструисаног Атлетског стадиона. После обраћања на стадиону, Вучић је разговарао с грађанима, а речи… »
Лажу те, бре: Вучић и Дробњак опет правили циркус ВИДЕО
Нова 12.09.2021
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас Краљево како би присуствовао отварању фабрике Леони у Краљеву и обиласку реконструисаног Атлетског стадиона. Ни ова посета није могла да прође без циркуских сцена на које су… »
Председниче, лажу те бре! Знам, знам! Па се окренуо ка Дробњаку: Зоране, немој да побегнеш! А Рудно што смо обећали народу…
Курир 12.09.2021
КРАЉЕВО - Председниче, лажу те, бре!, биле су речи Краљевчанина који је питао за изградњу пута Студеница-Рудно ставши одмах поред Александра Вучића који је после обраћања на стадиону разговарао појединачно са грађанима. -… »
"Немој да лажеш председника" Краљевчанин грдио Дробњака пред Вучићем, овај одговорио: Зоране, немој да побегнеш!
Србија данас 12.09.2021
Касне радови на изградњи пута Студеница-Рудно. Председниче, лажу те, бре!, биле су речи Краљевчанина који је питао за изградњу пута Студеница-Рудно ставши одмах поред Александра Вучића који је после обраћања на стадиону… »
Вести дана »
Црна Гора на ногама: Након опсадног стања у Подгорици, претрес имовине брата Мила Ђукановића и у Никшићу
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
Вучић и Рама за немачки лист: Не инсистирамо на чланству у ЕУ, већ на пријему у јединствено европско тржиште и Шенгенску зону
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
"Можда ћемо пријатељски преузети Кубу" Откривен Трампов паклени план за Кубу: Острву прети незапамћена катастрофа, а Америка спрема коначан ударац
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски подржао војну операцију против Ирана. Спрема се пакао за Техеран?! Огласио се и Трамп, па послао језиву поруку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
ВЈТ: Оптужни предлог против бивше помоћнице директора Управе за спречавање прања новца Данијеле Малетић
Данас пре 2 сатајош 1 повезана