Повезане вести

Нови играч Партизана открио ко му је цимер: Мениг пресрећан након дебија, ево шта му је Станојевић рекао!

Нови играч Партизана открио ко му је цимер: Мениг пресрећан након дебија, ево шта му је Станојевић рекао!

Хот спорт 12.09.2021
Полако се уклапа у тим. Фудбалери Партизана су у оквиру 8. коала Суперлиге након преокрета савладали Раднички из Крагујевца са 3:1. Био је то меч у коме је дебитовао Квинси Мениг, ново појачање црно-белих, који је јуче први пут… »
Мениг после дебија: Одлично сам примљен у Партизану

Мениг после дебија: Одлично сам примљен у Партизану

Дневник 12.09.2021
БЕОГРАД: Холандски фудбалер Квинси Мениг, након дебија за Партизан у победи против Радничког у Крагујевцу (3:1), изјавио је да је изузетно задовољан игром и пријемом у клубу. "Моје прво путовање ван Београда које, као што сам и… »
Дебитовао за Партизан и већ му се свиђа: Станојевић му рекао да ужива, а он одушевљен црно-белима!

Дебитовао за Партизан и већ му се свиђа: Станојевић му рекао да ужива, а он одушевљен црно-белима!

Мондо 12.09.2021
Појачање из Холандије Квинси Мениг има много утисака са првог меча у дресу лидера Суперлиге. Појачање из Холандије Квинси Мениг има много утисака са првог меча у дресу лидера Суперлиге. Патризан је тријумфално прошао кроз… »
Квинси менинг: Након дебија открио шта му је тренер рекао, говорио о цимеру, путовању...

Квинси менинг: Након дебија открио шта му је тренер рекао, говорио о цимеру, путовању...

Вечерње новости 12.09.2021
ФОТО: ФК Партизан Холандски нападач је последње појачање Партизана у летњем прелазном року и у Крагујевцу је имао прилику да по први пут заигра у новој опреми. - Моје прво путовање ван Београда које, као што сам и… »

Вести дана »