Повезане вести

Пуцњава у Земуну! Рањене две особе

Пуцњава у Земуну! Рањене две особе

Вечерње новости 12.09.2021
Фото: Принтскрин/ мој_бео_град Према првим информацијама, рањено је двоје, а полиција је ухапсила осумњичене. Прве информације говоре да су се комшије посвађале. БОНУС ВИДЕО - ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшено 10 осумњичених за… »
Језиви повици у Земуну, крвава жена дозивала помоћ: Супружници рањени истрчали на улицу, познато у каквом су стању

Језиви повици у Земуну, крвава жена дозивала помоћ: Супружници рањени истрчали на улицу, познато у каквом су стању

Мондо 12.09.2021
Брачни пар је тешко повређен у пуцњави у улици Цара Душана у Земуну. Брачни пар је тешко повређен у пуцњави у улици Цара Душана у Земуну. Супружници Верица и Милан К. тешко су повређени данас око 14 сати у свом дворишту у Улици… »
Очевидац пуцњаве у Земуну: Чуо сам хице, а потом жену како запомаже

Очевидац пуцњаве у Земуну: Чуо сам хице, а потом жену како запомаже

Нова 12.09.2021
Очевици пуцњаве у улици Цара Душана 193, у којој су рањени супружници Милан и Верица Кричковић, истичу да су се нешто после 14 сати зачули пуцњи, након чега је уследило запомагање. „Чуо сам неколико пуцња, чини ми се четири… »
ФОТО ВИДЕО Подстанар с пет метака изрешетао газде

ФОТО ВИДЕО Подстанар с пет метака изрешетао газде

Нова 12.09.2021
Полиција је ухапсила Душана Вујића (66), који се сумњичи да је данас после 14 сати у Улици Цара Душана у Земуну из пиштоља ранио две особе, супружнике Милана и Верицу Кричковић. Како сазнајемо са лица места, осумњичени је… »
МУП: Две особе рањене из ватреног оружја у Земуну

МУП: Две особе рањене из ватреног оружја у Земуну

Данас 12.09.2021
Полиција у Београду ухапсила је Д.В. (66) који се сумњичи да је данас у Улици цара Душана у Земуну из ватреног оружја ранио две особе, саопштило је Министарство унутрашњих послова. Како се наводи у саопштењу, код осуњиченог… »
Подстанар пуцао у власнике куће у Земуну

Подстанар пуцао у власнике куће у Земуну

Радио 021 12.09.2021
Београдска полиција ухапсила је Д.В. (66) који се сумњичи да је данас у Улици цара Душана у Земуну пуцао из ватреног оружја и ранио две особе. Како је саопштио МУП, он је ухапшен непосредно након пуцњаве, до које је дошло нешто… »
„Видели смо како човека износе на носилима, био је сав крвав“

„Видели смо како човека износе на носилима, био је сав крвав“

Нова 12.09.2021
Супружници Милан и Верица Кричковић, које је Душан Вујић ранио нешто после 14 сати из пиштоља, превезени су у болницу са тешким повредама. Како сазнајемо са терена, рањени Милан задобио је три прострелне ране, док је Верица… »

Вести дана »