Povezane vesti
Pucnjava u Zemunu! Ranjene dve osobe
Večernje novosti 12.09.2021
Foto: Printskrin/ moj_beo_grad Prema prvim informacijama, ranjeno je dvoje, a policija je uhapsila osumnjičene. Prve informacije govore da su se komšije posvađale. BONUS VIDEO - VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno 10 osumnjičenih za proizvodnju i prodaju… »
Jezivi povici u Zemunu, krvava žena dozivala pomoć: Supružnici ranjeni istrčali na ulicu, poznato u kakvom su stanju
Mondo 12.09.2021
Bračni par je teško povređen u pucnjavi u ulici Cara Dušana u Zemunu. Bračni par je teško povređen u pucnjavi u ulici Cara Dušana u Zemunu. Supružnici Verica i Milan K. teško su povređeni danas oko 14 sati u svom dvorištu u Ulici cara Dušana u Zemunu kad… »
Očevidac pucnjave u Zemunu: Čuo sam hice, a potom ženu kako zapomaže
Nova 12.09.2021
Očevici pucnjave u ulici Cara Dušana 193, u kojoj su ranjeni supružnici Milan i Verica Kričković, ističu da su se nešto posle 14 sati začuli pucnji, nakon čega je usledilo zapomaganje. „Čuo sam nekoliko pucnja, čini mi se četiri, nakon čega je nastupio… »
FOTO VIDEO Podstanar s pet metaka izrešetao gazde
Nova 12.09.2021
Policija je uhapsila Dušana Vujića (66), koji se sumnjiči da je danas posle 14 sati u Ulici Cara Dušana u Zemunu iz pištolja ranio dve osobe, supružnike Milana i Vericu Kričković. Kako saznajemo sa lica mesta, osumnjičeni je živeo kao podstanar ranjenih… »
MUP: Dve osobe ranjene iz vatrenog oružja u Zemunu
Danas 12.09.2021
Policija u Beogradu uhapsila je D.V. (66) koji se sumnjiči da je danas u Ulici cara Dušana u Zemunu iz vatrenog oružja ranio dve osobe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako se navodi u saopštenju, kod osunjičenog je prilikom hapšenja… »
Podstanar pucao u vlasnike kuće u Zemunu
Radio 021 12.09.2021
Beogradska policija uhapsila je D.V. (66) koji se sumnjiči da je danas u Ulici cara Dušana u Zemunu pucao iz vatrenog oružja i ranio dve osobe. Kako je saopštio MUP, on je uhapšen neposredno nakon pucnjave, do koje je došlo nešto posle 14 časova… »
„Videli smo kako čoveka iznose na nosilima, bio je sav krvav“
Nova 12.09.2021
Supružnici Milan i Verica Kričković, koje je Dušan Vujić ranio nešto posle 14 sati iz pištolja, prevezeni su u bolnicu sa teškim povredama. Kako saznajemo sa terena, ranjeni Milan zadobio je tri prostrelne rane, dok je Verica dve. Milan je ranjen sa dva… »
Vesti dana »

"Ukrajina neće dati svoju zemlju: Okupatorima!" Zelenski se oglasio nakon najave sastanka Trampa i Putina
Blic pre 12 minutajoš 40 povezanih

Avio-Bomba u Beogradu bezbedno uklonjena Nema više opasnosti, evo gde će biti uništena
Alo pre 12 minutajoš 18 povezanih

Putnička motorna vozila na Batrovcima čekaju tri sata, na Horgošu 90 minuta
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih