Povezane vesti

Jedva te čekamo, princezo naša! Kaća Grujić prvi put progovorila o trudnoći - To mi je bio najlepši trenutak u životu!

Jedva te čekamo, princezo naša! Kaća Grujić prvi put progovorila o trudnoći - To mi je bio najlepši trenutak u životu!

Mondo 12.09.2021
Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić za tri meseca će postati roditelji. Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić za tri meseca će postati roditelji. Nakon brojnih nagađanja o trudnoći i tome da će uskoro postati… »
Jedva te čekamo princezo naša: Katarina Grujić pokazala trudnički stomak, sva blista u cvetnoj haljini (foto)

Jedva te čekamo princezo naša: Katarina Grujić pokazala trudnički stomak, sva blista u cvetnoj haljini (foto)

Večernje novosti 12.09.2021
Foto: Instagram Ona je u šestom mesecu trudnoće i čeka devojčicu za koju su već odabrali ime - Katja. Kaća do sada nije pričala o trudnoći, a sada je na Instagramu podelila emotivnu poruku. - Najlepši trenutak u životu za mene je onaj kada sam… »
Katarina Grujić prvi put o trudnoći: Za mene, počinje neki novi život

Katarina Grujić prvi put o trudnoći: Za mene, počinje neki novi život

Nova 12.09.2021
Pevačica Katarina Grujić prvi put je, nakon saznanja medija, da sa svojim izabranikom Markom Gobeljićem čeka dete progovorila o trudnoći. Ona je u šestom mesecu trudnoće i nosi devojčicu za koju su ona i njen suprug već odabrali odabrali ime –… »

Vesti dana »