Povezane vesti
Slomili nos putinu! Ruski predsednik nije želeo da ode kod lekara (video)
Pravda 12.09.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je kako je prestao da trenira boks, nakon što su mu slomili boks. "Tokom trećeg-četvrtog treninga slomili su mi nos... Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen", ispričao je… »
Putin: Slomili su mi nos… (VIDEO)
Vesti online 12.09.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je kako je prestao da trenira boks, nakon što su mu slomili boks. – Tokom trećeg-četvrtog treninga slomili su mi nos… Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen – ispričao je… »
Putin otkrio nepoznati detalj iz mladosti: Slomili su mi nos, tada sam odustao
Večernje novosti 12.09.2021
Foto Tanjug/AP - Tokom trećeg - četvrtog treninga slomili su mi nos... Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen - ispričao je predsednik tokom susreta sa olimpijcima. Kako je priznao ruski lider, nakon ovog događaja… »
Vesti dana »
Policajka Katarina Petrović: "Ogoljena represija je poslednji način na koji ovaj režim može da funkcioniše"
Nova pre 4 minutajoš 1 povezana
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 9 minutajoš 1 povezana