Povezane vesti
Slomili nos putinu! Ruski predsednik nije želeo da ode kod lekara (video)
Pravda 12.09.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je kako je prestao da trenira boks, nakon što su mu slomili boks. "Tokom trećeg-četvrtog treninga slomili su mi nos... Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen", ispričao je… »
Putin: Slomili su mi nos… (VIDEO)
Vesti online 12.09.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je kako je prestao da trenira boks, nakon što su mu slomili boks. – Tokom trećeg-četvrtog treninga slomili su mi nos… Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen – ispričao je… »
Putin otkrio nepoznati detalj iz mladosti: Slomili su mi nos, tada sam odustao
Večernje novosti 12.09.2021
Foto Tanjug/AP - Tokom trećeg - četvrtog treninga slomili su mi nos... Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen - ispričao je predsednik tokom susreta sa olimpijcima. Kako je priznao ruski lider, nakon ovog događaja… »
Vesti dana »

BEZ KONSENZUSA SINDIKATA I POSLODAVACA: Zvaničan predlog da minimalac od januara iznosi 64.554 dinara
Pirotske vesti pre 29 minutajoš 40 povezanih

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Opozicija u Strazburu od EU zatražila sankcije za Vučića, Macuta, Brnabić i Dačića
Danas pre 54 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 29 povezanih