Povezane vesti
Slomili nos putinu! Ruski predsednik nije želeo da ode kod lekara (video)
Pravda 12.09.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je kako je prestao da trenira boks, nakon što su mu slomili boks. "Tokom trećeg-četvrtog treninga slomili su mi nos... Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen", ispričao je… »
Putin: Slomili su mi nos… (VIDEO)
Vesti online 12.09.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je kako je prestao da trenira boks, nakon što su mu slomili boks. – Tokom trećeg-četvrtog treninga slomili su mi nos… Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen – ispričao je… »
Putin otkrio nepoznati detalj iz mladosti: Slomili su mi nos, tada sam odustao
Večernje novosti 12.09.2021
Foto Tanjug/AP - Tokom trećeg - četvrtog treninga slomili su mi nos... Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen - ispričao je predsednik tokom susreta sa olimpijcima. Kako je priznao ruski lider, nakon ovog događaja… »
Vesti dana »

Skupština Srbije: Nastavljena sednica, deo opozicije u sali: Na dnevnom redu 47 tačaka, među njima i predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima (video)
Blic pre 41 minutajoš 27 povezanih

Građani mogu da se voze besplatno novim vozom Beograd -Subotica: Evo do kada traje akcija
Blic pre 1 satjoš 23 povezane

Biće pljuskova! Obilnija kiša danas očekuje ove delove Srbije, a evo gde će vejati i sneg: Preti vejavica!
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana

U subotu skupovi protiv blokada i u znak podrške Srbima sa Kosova
OK radio pre 1 satjoš 14 povezanih