Povezane vesti
Slomili nos putinu! Ruski predsednik nije želeo da ode kod lekara (video)
Pravda 12.09.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je kako je prestao da trenira boks, nakon što su mu slomili boks. "Tokom trećeg-četvrtog treninga slomili su mi nos... Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen", ispričao je… »
Putin: Slomili su mi nos… (VIDEO)
Vesti online 12.09.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je kako je prestao da trenira boks, nakon što su mu slomili boks. – Tokom trećeg-četvrtog treninga slomili su mi nos… Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen – ispričao je… »
Putin otkrio nepoznati detalj iz mladosti: Slomili su mi nos, tada sam odustao
Večernje novosti 12.09.2021
Foto Tanjug/AP - Tokom trećeg - četvrtog treninga slomili su mi nos... Nisam išao kod lekara, ali nisam mogao ni prstom dotaći nos. Bio je slomljen - ispričao je predsednik tokom susreta sa olimpijcima. Kako je priznao ruski lider, nakon ovog događaja… »
Vesti dana »
Radarski snimci najavljuju nevreme sa gradom i olujnim vetrom: Sručiće se na Srbiju, a ovde sve počinje
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane
Opozicija traži sednicu Odbora za odbranu i unutrašnje poslove zbog slučaja Milić
Beta pre 3 satajoš 14 povezanih
RHMZ izdao novo upozorenje: Cela Srbija pod narandžastim meteoalarmom na pljuskove sa grmljavinom
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 17 povezanih