Povezane vesti
Smrt za DžIHADISTE stiže iz vazduha! Sirijske leteće topovnjače snimljene kako bacaju avio bombe! (video)
Pravda 12.09.2021
Od sovjetske invazije Avganistana pa do današnjih sukoba, ne postoji oružani konflikt u kome nije učestvovao i borbeni helikopter ruske proizvodnje Mil Mi-24. Kada se leteća topovnjača, jurišni helikopter Mi-24V po NATO kodu poznat i kao Hind ili Košuta… »
Smrt za džihadiste stiže iz vazduha Sirijske leteće topovnjače snimljene kako bacaju avio bombe! Nije ostao ni kamen video
Kurir 12.09.2021
Od sovjetske invazije Avganistana pa do današnjih sukoba, ne postoji oružani konflikt u kome nije učestvovao i borbeni helikopter ruske proizvodnje Mil Mi-24. Kada se leteća topovnjača, jurišni helikopter Mi-24V po NATO kodu poznat i kao Hind ili Košuta… »
Vesti dana »
(Foto, video) radarski snimci otkrivaju haos koji stiže: Ekstremno količine kiše, sneg, ali ledena kiša, sve to danas!
Blic pre 23 minutajoš 54 povezane
Jaćimovićev sin: Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu, udarili me štitom
N1 Info pre 23 minutajoš 44 povezane
Požar u neboderu u Zagrebu pod kontrolom: Građanima izdate preporuke zbog širenja dima, oglasio se Plenković: "Obnovićemo zgradu"
Blic pre 38 minutajoš 59 povezanih
Tek će sada nastati haos! Posle žestokog saopštenja Zvezde oglasila se i ABA liga: Da li je Miler-Mekintajer postigao trojku?! Čelnici takmičenja nemaju dilemu!
Kurir pre 13 minutajoš 29 povezanih
Macut sa Dubravkom Đedović o NIS-u: Snabdevanje tržišta energentima i dalje stabilno
Sputnik pre 1 satjoš 20 povezanih