Povezane vesti
Smrt za DžIHADISTE stiže iz vazduha! Sirijske leteće topovnjače snimljene kako bacaju avio bombe! (video)
Pravda 12.09.2021
Od sovjetske invazije Avganistana pa do današnjih sukoba, ne postoji oružani konflikt u kome nije učestvovao i borbeni helikopter ruske proizvodnje Mil Mi-24. Kada se leteća topovnjača, jurišni helikopter Mi-24V po NATO kodu poznat i kao Hind ili Košuta… »
Smrt za džihadiste stiže iz vazduha Sirijske leteće topovnjače snimljene kako bacaju avio bombe! Nije ostao ni kamen video
Kurir 12.09.2021
Od sovjetske invazije Avganistana pa do današnjih sukoba, ne postoji oružani konflikt u kome nije učestvovao i borbeni helikopter ruske proizvodnje Mil Mi-24. Kada se leteća topovnjača, jurišni helikopter Mi-24V po NATO kodu poznat i kao Hind ili Košuta… »
Vesti dana »
Počinje suđenje za tragediju u diskoteci u Kočanima: Među optuženima za stradanje 63 osobe - vlasnik objekta, gradonačelnik, nekoliko ministara...
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Niš pod vodom! Kiša pretvorila ulice u reke i jezera, a neće stati do subote: Evo kada se očekuje pravi potop (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Haos u Beloj kući: Novinarka pitala saudijskog princa o umešanosti u ubistvo Kašogija, Tramp pobesno: "Ne sramotite našeg gosta! (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio zakon o objavi dokumenata iz istrage o Epstinu
Danas pre 2 satajoš 2 povezane