Povezane vesti
Smrt za DžIHADISTE stiže iz vazduha! Sirijske leteće topovnjače snimljene kako bacaju avio bombe! (video)
Pravda 12.09.2021
Od sovjetske invazije Avganistana pa do današnjih sukoba, ne postoji oružani konflikt u kome nije učestvovao i borbeni helikopter ruske proizvodnje Mil Mi-24. Kada se leteća topovnjača, jurišni helikopter Mi-24V po NATO kodu poznat i kao Hind ili Košuta… »
Smrt za džihadiste stiže iz vazduha Sirijske leteće topovnjače snimljene kako bacaju avio bombe! Nije ostao ni kamen video
Kurir 12.09.2021
Od sovjetske invazije Avganistana pa do današnjih sukoba, ne postoji oružani konflikt u kome nije učestvovao i borbeni helikopter ruske proizvodnje Mil Mi-24. Kada se leteća topovnjača, jurišni helikopter Mi-24V po NATO kodu poznat i kao Hind ili Košuta… »
Vesti dana »

Sagovornice Euronews Srbija o početku nove školske godine: Škola mora biti mesto učenja, a ne društvenih podela
Euronews pre 21 minutajoš 79 povezanih

Rusija odgovorila na optužbe da je umešana u kvar na avionu Ursule fon der Lajen
Sputnik pre 1 satjoš 28 povezanih

VIDEO Nakon koškanja građana i policije: Kod DIF-a mirno, studenti izašli iz zgrade fakulteta
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih