Povezane vesti
U školi je bila vukovac, na fakultetu prosek 9: Sad iz očaja radi kod Kineza za 25.000, a najteže joj pada pitanje što si…
Kurir 12.09.2021
„Tužna sam, često depresivna, ponižena postiđena, povređena, omalovažena... Najteže mi je kada uslužujem koleginice i kolege sa kojima sam studirala ili išla u srednju školu“ Osnovnu u srednju školu završila je kao „vukovac“ i nekoliko puta proglašavana… »
Najbolja gimnazijalka i odličan student radi kod Kineza za 25.000
Nova 12.09.2021
Osnovnu u srednju školu završila je kao „vukovac“ i nekoliko puta proglašavana đakom generacije. Prosek na Fililoškom fakultetu imala je 9.2, a na master studijama nešto veći. Maštala je o školskom dnevniku i učenicima, a završila kao prodavačica u… »
Vesti dana »

Nevreme stiglo do Bačke – u Subotici obilna kiša, oborena stabla u Mišićevu i Bajmoku
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih

Srbija završila pripreme za Evrobasket ubedljivom pobedom nad Slovenijom, Pešić zadovoljan pristupom i oprezan
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 55 povezanih

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Trump daje dve nedelje da proceni šanse za mir između Rusije i Ukrajine
Slobodna Evropa pre 18 minutajoš 26 povezanih

Đurić: Odluka CIK u Prištini da blokira overu Srpske liste novi pokušaj da se utiša legitiman glas Srba
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane