Повезане вести
Дао сам изјаву о цеци, а ашанин ме звао и рекао - потписао си смртну пресуду! Избегавао сам Аркана 2 месеца, а онда ме је…
Курир 12.09.2021
Певач Зоран Калезић присетио се једном приликом времена када је био председник Удружења естрадних уметника и извођача Србије и када је тада имао неслагање са Цецом Ражнатовић. А у то време, сукоб са Цецом лако је могло да… »
Када сам то рекао о цеци, ашанин ме позвао и рекао - готов си! Избегавао сам Аркана 2 месеца, а онда ме је сачекао...
Мондо 12.09.2021
Зоран Калезић открио како је због онога што је пред камерама рекао за Светлану Цецу Ражнатовић два месеца избегавао Аркана. Све до тренутка док се нису срели у хотелу "Југославија." Зоран Калезић открио како је због онога што је… »
Вести дана »
Ледени дан у Србији - јак мраз и постепен престанак падавина, саобраћај отежан на више путних праваца
РТВ пре 28 минутајош 18 повезаних
Снег и ледена киша направили проблеме широм Србије: Ванредна ситуација у више општина, евакуисано 20 особа
Озон пре 3 минутајош 16 повезаних
Када Зеленски очекује крај рата; Москва захтева од САД да омогуће повратак Русима с танкера "Маринера"
РТС пре 38 минутајош 4 повезане
САД ц́е напустити десетине међународних организација повлачећи се из глобалне сарадње
Бета пре 7 сатијош 5 повезаних