Povezane vesti
Stefanović: Vučić je moj prijatelj, da nemam njegovo poverenje ne bih bio u politici
Radio sto plus 13.09.2021
Stefanović je za TV Prva rekao da se bavi sadašnjim poslom jer ima poverenje Vučića, navodeći da „apsolutno veruje“ u Vučićevu politiku i da se to neće promeniti. „Moja politička karijera je pre svega vezana za Vučića. A SNS će biti svakako stranka u… »
Stefanović: Vučić je moj prijatelj, moja politička karijera vezana je za njega
Politika 13.09.2021
Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da se njegov odnos prema predsedniku države i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću nije menjao, i da je to njegov „prijatelj, šef, predsednik ove zemlje” kojem duguje mnogo u životu, jer se… »
Stefanović: Vučić je moj prijatelj, moja karijera se završava u SNS
Nova 13.09.2021
Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da se njegov odnos prema predsedniku države i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću nije menjao i da je to njegov "prijatelj, šef, predsednik ove zemlje" kojem duguje mnogo u životu, jer se… »
Stefanović: Vučić je moj prijatelj i šef, dugujem mu mnogo u životu
N1 Info 13.09.2021
Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da se njegov odnos prema predsedniku države i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću nije menjao, i da je to njegov "prijatelj, šef, predsednik ove zemlje" kojem duguje mnogo u životu, jer se, da… »
"Vučić je moj prijatelj, moj šef": Stefanović:Moja politička karijera će se završiti u SNS
Blic 13.09.2021
Ministar Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je njegov odnos prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću onakav kakav je oduvek i bio. - On je moj prijatelj, moj šef, predsednik ove zemlje, on je čovek kome dugujem mnogo u životu - rekao je… »
Vesti dana »

Još danas sunčano i toplo, sutra osveženje i pljuskovi u većem delu Srbije
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih

Smanjenje marži banaka na pomolu, Tabaković: Povoljniji krediti za građane sa nižim primanjima
Blic pre 33 minutajoš 14 povezanih

„Ministre, je l’ u toku državni udar?“: Evo kako je protekao odbor Skupštine Srbije na kom smo čuli da će zvučni top završiti kao strašilo za ptice
Nova pre 13 minutajoš 12 povezanih

Predsednik Vučić na svečanosti završetka školovanja kadeta na Banjici
Danas pre 3 minutajoš 11 povezanih