Povezane vesti
Arapski imam u Nemačkoj izvređao šiptare: ''Bacite zastavu u đubre!''
Pravda 13.09.2021
Arapski imam Abu Rumaisa, iz džamije u nemačkom gradu Braunšvajgu, pozvao je Albance koji posećuju tu džamiju da albanske zastave bace u đubre. On je to rekao kada ga je jedan vernik pitao da li može da nosi dodatak sa albanskom zastavom, prenosi… »
“Baci albansku zastavu u đubre”
Vesti online 13.09.2021
Arapski imam Abu Rumaisa, iz džamije u nemačkom gradu Braunšvajgu, pozvao je Albance koji posećuju tu džamiju da albanske zastave bace u đubre. On je to rekao kada ga je jedan vernik pitao da li može da nosi dodatak sa albanskom zastavom, prenosi… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava: Popodne i tokom noći nepogode - pljuskovi i grmljavina, lokalno praćeni gradom i olujnim vetrom
N1 Info pre 29 minutajoš 32 povezane

Detalji hapšenja Stefana đurića Raste Policija upala u sobu kao na filmu, evo šta su pronašli!
Alo pre 9 minutajoš 19 povezanih

Tri decenije od „Oluje“: Večeras obeležavanje najvećeg egzodusa u Evropi posle Drugog svetskog rata
Sputnik pre 4 minutajoš 16 povezanih

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Od ponedeljka počinje velika akcija policije u Srbije: Na meti će biti jedna grupa vozača
Mondo pre 9 minutajoš 12 povezanih