Povezane vesti
Došla sam iz malog mesta i izborila se na estradnom nebu: Put Jelena Kostov bio je trnovit, a posle Zvezda Granda sve se…
Kurir 13.09.2021
Pevačica Jelena Kostov progovorila je o karijeri, porodici, ali i usponima i padovima. Popularna pevačica je otvorila dušu i iznela i privatne detalje. Da li ti se nekada desilo da se na sceni sapleteš, padneš...? - Nije, ali se uvek plašim da bi mi se… »
"Došla sam iz malog mesta, jeli su me sa svih strana": Pevačica priznala: "Posle Zvezda Granda se sve promenilo, morala sam da…
Blic 13.09.2021
Pevačica Jelena Kostov popularnost je stekla kroz takmičenje "Zvezde Granda", a sada kaže da joj je za učešče u ovom šou programu trebalo mnogo hrabrosti. - Mnogo puta sam bila hrabra, ali ja sam takva žena. I za samo učestvovanje u "Zvezdama Granda"… »
Vesti dana »
Sneg, kiša, led = zlo i naopako! Vozačima u Srbiji upućen hitan apel: Od petka stiže pojava koja mnoge nervira
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Ključa u bazenu: Srbiji triler protiv Španije, aplauzi himni Hrvatske
BBC News pre 31 minutajoš 23 povezane
Večeras doček Srpske nove godine Evo šta ima po gradu, od kada uopšte slavimo, šta je Vasilica i koji običaji se danas poštuju
Blic pre 46 minutajoš 14 povezanih
Vučić: Srbija u Abu Dabiju želi da pokaže spremnost za doprinos ciljevima održivosti
Nova pre 6 minutajoš 13 povezanih