Повезане вести

Министар открио колико ц́е трајати војни рок ако се врати обавезно служење војске

Министар открио колико ц́е трајати војни рок ако се врати обавезно служење војске

Спутник 13.09.2021
Министар одбране Небојша Стефановиц́ рекао је данас да не може да зна унапред да ли ц́е се на државном нивоу донети одлука о обавезном служењу војног рока, али очекује да ц́е све бити јасно до краја године. "Не могу сада да… »
МИНИСТАР СТЕФАНОВИЋ: Одлука о обавезном војном року до краја године, "ја сам за"

МИНИСТАР СТЕФАНОВИЋ: Одлука о обавезном војном року до краја године, "ја сам за"

Мој Нови Сад 13.09.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да очекује да ће се до краја године знати да ли ће бити уведено редовно служење војног рока и напоменуо да он то подржава. – Ја сам за, то је потреба струке и земље – рекао је за… »
Стефановић: Ако се врати обавезни војни рок, биће 6 месеци

Стефановић: Ако се врати обавезни војни рок, биће 6 месеци

РТВ 13.09.2021
БЕОГРАД - Министар одбране Небојша Стефановић рекао је данас да не може да зна унапред да ли ће се на државном нивоу донети одлука о обавезном служењу војног рока, али очекује да ће све бити јасно до краја године. "Не могу сада… »
Стефановић: Одлука о обавезном војном року до краја године! Најближи модел од шест месеци

Стефановић: Одлука о обавезном војном року до краја године! Најближи модел од шест месеци

ИндексОнлине 13.09.2021
БЕОГРАД – Министар одбране Небојша Стефановић рекао је данас да не може да зна унапред да ли ће се на државном нивоу донети одлука о обавезном служењу војног рока, али очекује да ће све бити јасно до краја године. “Не могу сада… »
Стефановић: До краја године одлука да ли се враћа редовно служење војног рока

Стефановић: До краја године одлука да ли се враћа редовно служење војног рока

Нови магазин 13.09.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да очекује да ће се до краја године знати да ли ће бити уведено редовно служење војног рока, наводећи да он то подржава. "Ја сам за, то је потреба стуке и земље", рекао је за… »
До краја године одлука да ли се враћа редовно служење војног рока

До краја године одлука да ли се враћа редовно служење војног рока

Нова 13.09.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да очекује да ће се до краја године знати да ли ће бити уведено редовно служење војног рока, наводећи да он то подржава. „Ја сам за, то је потреба стуке и земље“, рекао је за… »
Стефановић: Одлука о обавезном војном року до краја године, модел – шест месеци

Стефановић: Одлука о обавезном војном року до краја године, модел – шест месеци

Н1 Инфо 13.09.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да очекује да ће се до краја године знати да ли ће бити уведено редовно служење војног рока, наводећи да он то подржава. „Ја сам за, то је потреба струке и земље“, рекао је за ТВ… »
Стефановић: “До краја године одлука да ли се враћа редовно служење војног рока…”

Стефановић: “До краја године одлука да ли се враћа редовно служење војног рока…”

Недељник 13.09.2021
(БЕТАПХОТО/МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ СРБИЈЕ/Даримир Банда/МО) (Бета) – Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да се његов однос према председнику државе и Српске напредне странке (СНС) Александру Вучићу није мењао, и… »

Вести дана »