Povezane vesti
Patrijarh Porfirije: Molitva i praštanje su naš odogovor na zločine
Danas 13.09.2021
U mastiru svetog Jovana Krstitelja u Jasenovcu danas je održana centralna proslava praznika Svetih novomučenika jasenovačkih i obeleženo 80 godina od stvaranja logora Jasenovac. Svetu arhijersku liturgju služio je patrijarh srpski Porfirije (Perić) sa… »
Patrijarh Porfirije : Crkva nije politička organizacija, Hrvatska i ja se javno volimo
Novi magazin 13.09.2021
Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije rekao je danas, nakon liturgije u manastiru, u Jasenovcu, da "Crkva nije konstituisana po bilo kom modelu ovog sveta a naročito nije konstituisana i organizovana po bilo kom političkom modelu"… »
Patrijarh Porfirije : “Rekao sam i ponoviću – Zagreb i ja se volimo javno a sada ću dodati Hrvatska i ja se volimo javno”…
Nedeljnik 13.09.2021
Printscreen/YouTube/Televizija Hram (Beta) – Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije rekao je danas, nakon liturgije u manastiru, u Jasenovcu, da “Crkva nije konsitituisana po bilo kom modelu ovog sveta a naročito nije konstituisana i… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi': Putin Trampu posle susreta koji nije doneo mir Ukrajini
BBC News pre 28 minutajoš 11 povezanih

Čitač sa usana o razgovoru između Trampa i Putina na pisti: "Pomoći ću ti“ - "Dovešću stvar do kraja"
Telegraf pre 3 satajoš 10 povezanih

(Video) "koliko bedno": Kremlj je ovaj snimak susreta Trampa i Putina sa Aljaske odmah objavio, a Bela kuća ga je izbrisala
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 2 satajoš 4 povezane

Dačić: I večeras narušavan javni red i mir, povređeno šest policajaca, privedeno 38 lica
Euronews pre 2 satajoš 4 povezane