Povezane vesti
Patrijarh Porfirije: Molitva i praštanje su naš odogovor na zločine
Danas 13.09.2021
U mastiru svetog Jovana Krstitelja u Jasenovcu danas je održana centralna proslava praznika Svetih novomučenika jasenovačkih i obeleženo 80 godina od stvaranja logora Jasenovac. Svetu arhijersku liturgju služio je patrijarh srpski Porfirije (Perić) sa… »
Patrijarh Porfirije : Crkva nije politička organizacija, Hrvatska i ja se javno volimo
Novi magazin 13.09.2021
Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije rekao je danas, nakon liturgije u manastiru, u Jasenovcu, da "Crkva nije konstituisana po bilo kom modelu ovog sveta a naročito nije konstituisana i organizovana po bilo kom političkom modelu"… »
Patrijarh Porfirije : “Rekao sam i ponoviću – Zagreb i ja se volimo javno a sada ću dodati Hrvatska i ja se volimo javno”…
Nedeljnik 13.09.2021
Printscreen/YouTube/Televizija Hram (Beta) – Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije rekao je danas, nakon liturgije u manastiru, u Jasenovcu, da “Crkva nije konsitituisana po bilo kom modelu ovog sveta a naročito nije konstituisana i… »
Vesti dana »
Ovo je lice monstruma! Ubio osmoro mališana, bezdušno pucao i u svoju decu! Novi detalji masakra u Luizijani (foto/video)
Kurir pre 1 danjoš 32 povezane
Bugarski CIK: „Progresivna Bugarska” vodi sa oko 43 odsto glasova
Politika pre 1 danjoš 46 povezanih
Tramp: Gađaćemo iransku ključnu infrastrukturu ako ne prihvate ponuđeni sporazum
RTV pre 1 satjoš 55 povezanih
Vlahović povređen, Kostić na klupi, Juventus napravio krupan korak ka Ligi šampiona
Telegraf pre 1 danjoš 90 povezanih
Amerika zaplenila iranski brod; Britanska vojska: Situacija u Ormuskom moreuzu i Persijskom zalivu kritična
RTS pre 1 danjoš 54 povezane