Повезане вести
Патријарх Порфирије: Молитва и праштање су наш одоговор на злочине
Данас 13.09.2021
У мастиру светог Јована Крститеља у Јасеновцу данас је одржана централна прослава празника Светих новомученика јасеновачких и обележено 80 година од стварања логора Јасеновац. Свету архијерску литургју служио је патријарх… »
Патријарх Порфирије : Црква није политичка организација, Хрватска и ја се јавно волимо
Нови магазин 13.09.2021
Поглавар Српске православне цркве (СПЦ) патријарх Порфирије рекао је данас, након литургије у манастиру, у Јасеновцу, да "Црква није конституисана по било ком моделу овог света а нарочито није конституисана и организована по било… »
Патријарх Порфирије : “Рекао сам и поновићу – Загреб и ја се волимо јавно а сада ћу додати Хрватска и ја се волимо јавно”…
Недељник 13.09.2021
Принтсцреен/ИоуТубе/Телевизија Храм (Бета) – Поглавар Српске православне цркве (СПЦ) патријарх Порфирије рекао је данас, након литургије у манастиру, у Јасеновцу, да “Црква није консититуисана по било ком моделу овог света а… »
Вести дана »

Први пут на "Блиц" ТВ: Вучић: 15. марта многи делови полиције су били спремни да учествују у обојеној револуцији, многи су били окренули цеви према Ћациленду. Без обзира на то, увек сам веровао полицији
Блиц пре 13 минутајош 20 повезаних

БЛОГ УЖИВО Почиње Скупштина града Београда: Активисти и зборови најавили блокаду
Нова пре 8 минутајош 16 повезаних

"Згазили би нас да немамо овако јаку војску": Вучић о војној паради: Хоћемо да покажемо шта смо радили, да пружимо одговор потенцијалним агресорима
Блиц пре 8 минутајош 12 повезаних

Фудбалска гала у Лиги шампиона – 67 голова у првом колу лигашке фазе
РТС пре 13 минутајош 13 повезаних