Повезане вести
Патријарх Порфирије: Молитва и праштање су наш одоговор на злочине
Данас 13.09.2021
У мастиру светог Јована Крститеља у Јасеновцу данас је одржана централна прослава празника Светих новомученика јасеновачких и обележено 80 година од стварања логора Јасеновац. Свету архијерску литургју служио је патријарх… »
Патријарх Порфирије : Црква није политичка организација, Хрватска и ја се јавно волимо
Нови магазин 13.09.2021
Поглавар Српске православне цркве (СПЦ) патријарх Порфирије рекао је данас, након литургије у манастиру, у Јасеновцу, да "Црква није конституисана по било ком моделу овог света а нарочито није конституисана и организована по било… »
Патријарх Порфирије : “Рекао сам и поновићу – Загреб и ја се волимо јавно а сада ћу додати Хрватска и ја се волимо јавно”…
Недељник 13.09.2021
Принтсцреен/ИоуТубе/Телевизија Храм (Бета) – Поглавар Српске православне цркве (СПЦ) патријарх Порфирије рекао је данас, након литургије у манастиру, у Јасеновцу, да “Црква није консититуисана по било ком моделу овог света а… »
Вести дана »
Рафинерија у Панчеву сутра обуставља рад: хиљаде радника под знаком питања
Машина пре 1 сатјош 38 повезаних
АНЕМ: Више напада на новинаре током избора у Неготину, Сечњу и Мионици, Дачић да поднесе оставку
Радио 021 пре 3 сатајош 9 повезаних
Монархисти: Вучић изгубио чак 12 одсто подршке у односу на прошле локалне изборе
Бета пре 1 сатјош 42 повезане
Одавањем поште страдалима обележено 13 месеци од пада надстрешнице у Новом Саду
РТС пре 15 минутајош 13 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА Зеленски се састао са Макроном; Специјални изасланик америчког председника у Москви
РТВ пре 55 минутајош 49 повезаних