Povezane vesti
Patrijarh Porfirije: Molitva i praštanje su naš odogovor na zločine
Danas 13.09.2021
U mastiru svetog Jovana Krstitelja u Jasenovcu danas je održana centralna proslava praznika Svetih novomučenika jasenovačkih i obeleženo 80 godina od stvaranja logora Jasenovac. Svetu arhijersku liturgju služio je patrijarh srpski Porfirije (Perić) sa… »
Patrijarh Porfirije : Crkva nije politička organizacija, Hrvatska i ja se javno volimo
Novi magazin 13.09.2021
Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije rekao je danas, nakon liturgije u manastiru, u Jasenovcu, da "Crkva nije konstituisana po bilo kom modelu ovog sveta a naročito nije konstituisana i organizovana po bilo kom političkom modelu"… »
Patrijarh Porfirije : “Rekao sam i ponoviću – Zagreb i ja se volimo javno a sada ću dodati Hrvatska i ja se volimo javno”…
Nedeljnik 13.09.2021
Printscreen/YouTube/Televizija Hram (Beta) – Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije rekao je danas, nakon liturgije u manastiru, u Jasenovcu, da “Crkva nije konsitituisana po bilo kom modelu ovog sveta a naročito nije konstituisana i… »
Vesti dana »
Prva izjava Nikole Topića posle svega: "To ću pamtiti do kraja života" VIDEO
B92 pre 4 minutajoš 38 povezanih
Zvezda ide po šesti pehar u nizu, Mega u finalu posle pune decenije
Sportske.net pre 1 satjoš 25 povezanih
AMSS: Zbog slabog snega na kolovozu i jutarnjeg mraza opasnost od klizavih deonica
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 18 minutajoš 18 povezanih