Повезане вести

Патријарх Порфирије: Молитва и праштање су наш одоговор на злочине

Патријарх Порфирије: Молитва и праштање су наш одоговор на злочине

Данас 13.09.2021
У мастиру светог Јована Крститеља у Јасеновцу данас је одржана централна прослава празника Светих новомученика јасеновачких и обележено 80 година од стварања логора Јасеновац. Свету архијерску литургју служио је патријарх… »
Патријарх Порфирије : Црква није политичка организација, Хрватска и ја се јавно волимо

Патријарх Порфирије : Црква није политичка организација, Хрватска и ја се јавно волимо

Нови магазин 13.09.2021
Поглавар Српске православне цркве (СПЦ) патријарх Порфирије рекао је данас, након литургије у манастиру, у Јасеновцу, да "Црква није конституисана по било ком моделу овог света а нарочито није конституисана и организована по било… »
Патријарх Порфирије : “Рекао сам и поновићу – Загреб и ја се волимо јавно а сада ћу додати Хрватска и ја се волимо јавно”…

Патријарх Порфирије : “Рекао сам и поновићу – Загреб и ја се волимо јавно а сада ћу додати Хрватска и ја се волимо јавно”…

Недељник 13.09.2021
Принтсцреен/ИоуТубе/Телевизија Храм (Бета) – Поглавар Српске православне цркве (СПЦ) патријарх Порфирије рекао је данас, након литургије у манастиру, у Јасеновцу, да “Црква није консититуисана по било ком моделу овог света а… »

Вести дана »